ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αίγινα: Αυτός είναι ο 36χρονος πατριός που ασελγούσε στην 25χρονη κόρη της συντρόφου του (φωτο)

Την εκβίαζε πως αν μιλήσει θα δημοσιοποιήσει το υλικό στα social media και θα τη διασύρει

Αίγινα: Αυτός είναι ο 36χρονος πατριός που ασελγούσε στην 25χρονη κόρη της συντρόφου του (φωτο)

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο «φως» για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης νεαρής γυναίκας από τον πατριό της στην Αίγινα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η νεαρή που σήμερα είναι 25 ετών, κατέθεσε ότι ο 36χρονος σύντροφος της 50χρονης μητέρας της ασελγούσε σε βάρος της για σχεδόν 5 χρόνια, ενώ όταν ενηλικιώθηκε άρχισε να την βιάζει συστηματικά, καταγράφοντας μάλιστα σε βίντεο τις πράξεις του. Με τον τρόπο αυτό, την εκβίαζε πως αν μιλήσει θα δημοσιοποιήσει το υλικό στα social media και θα τη διασύρει.

Η υπόθεση έφτασε στην Αστυνομία έπειτα από καταγγελία του συντρόφου της 25χρονης. Η 25χρονη «έσπασε» τη σιωπή της και μετά από παρακίνηση του συντρόφου της και της Αστυνομίας αποφάσισε να μιλήσει προφορικά και να πει τα όσα υποστηρίζει ότι είχαν γίνει από την ηλικία που ήταν 14 ετών.

Σύμφωνα με την καταγγελία της στις Αρχές, την θώπευε από το 2013 και μόλις ενηλικιώθηκε άρχισε να τη βιάζει. Συγκλονίζει η αποκάλυψη του κοριτσιού ότι την βιντεοσκοπούσε και την εκβίαζε με τις ασελγείς πράξεις να γίνονται επί επτά χρόνια και μάλιστα συχνά. Εκτός αυτών ο δράστης έκανε χρήση και διακίνηση ναρκωτικών κάτι που γνώριζε ήδη η μητέρα της.

Την Τρίτη 5 Μαρτίου οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά σε συνεργασία με το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας με την παρουσία εισαγγελέα έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας, συνέλαβαν τον 36χρονο και την 50χρονη μητέρα ενώ εντόπισαν έπειτα από έρευνα ναρκωτικά, μεγάλο χρηματικό ποσό και όπλα.

Η 25χρονη με παρουσία πραγματογνώμα – ψυχολόγου επιβεβαίωσε τα όσα ζούσε ενώ μετέβη στην Αθήνα για να την δει ιατροδικαστής και κοινωνική λειτουργός.

Αυτοί είναι ο 36χρονος πατριός

Ο 36χρονος δράστης παρουσίαζε μια εικόνα ευτυχισμένης οικογένειας στα κοινωνικά δίκτυα ενώ ήταν πάρα πολλές και συχνές οι αναρτήσεις με την 50χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 50χρονη μητέρα, η οποία επίσης συνελήφθη, είχε χωρίσει όταν ακόμα οι δύο κόρες της ήταν στην εφηβεία. Η γυναίκα μετά τον χωρισμό της γνώρισε τον κατά 14 χρόνια νεότερο σύντροφό της και συγκατοίκησαν από νωρίς ενώ δεν γνωρίζονταν ακόμα αρκετά καλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.