ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αίγιο: Απατεώνες εξαπάτησαν ηλικιωμένη και της άρπαξαν 24.000 ευρώ 

Δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από άτομο που ισχυρίστηκε πως η κόρη της είχε τραυματιστεί και έπρεπε να μπει στο χειρουργείο

Αίγιο: Απατεώνες εξαπάτησαν ηλικιωμένη και της άρπαξαν 24.000 ευρώ 

Μία ηλικιωμένη από το Αίγιο έπεσε θύμα επιτήδειου έπεσε ηλικιωμένη με αποτέλεσμα να χάσει χιλιάδες ευρώ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η ηλικιωμένη γυναίκα, που διαμένει στο Αίγιο, δέχθηκε την Πέμπτη τηλεφώνημα από άτομο που ισχυρίστηκε πως η κόρη της είχε τραυματιστεί και έπρεπε επειγόντως να μπει στο χειρουργείο.

Η ηλικιωμένη στο Αίγιο άφησε μια τσάντα με 24.000 ευρώ

Η ηλικιωμένη ταράχθηκε, καθώς πείσθηκε από τον απατεώνα και σε προκαθορισμένο σημείο κοντά στο σπίτι της άφησε μια τσάντα με 24.000 ευρώ. Οταν αργότερα όμως επικοινώνησε με την κόρη της αντιλήφθηκε πως έπεσε θύμα απατεώνων, αλλά πλέον τα χρήματα είχαν ήδη εξαφανιστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.