ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αίγιο: Χτύπησαν με… καδρόνι γυναίκα για να τη ληστέψουν!

Ο άγνωστος κακοποιός είχε βάλει στο μάτι το κινητό τηλέφωνο του θύματος

Αίγιο: Χτύπησαν με… καδρόνι γυναίκα για να τη ληστέψουν!

Αδικαιολόγητη βιαιότητα χρησιμοποίησε ένας άγνωστος κακοποιός που έβαλε στο μάτι το κινητό τηλέφωνο το οποίο κρατούσε στο χέρι της μια γυναίκα, η οποία περπατούσε ανυποψίαστη στο Αίγιο και δεν δίστασε να την χτυπήσει με ένα… καδρόνι για να της το αρπάξει!

Η βίαιη ληστεία έγινε το πρωί της Παρασκευής, όταν οι δυο δράστες οι οποίοι επέβαιναν σε ένα φορτηγό πλησίασαν την πεζή γυναίκα χωρίς εκείνη να αντιληφθεί τους σκοπούς της. Ξαφνικά, ο συνοδηγός βγήκε από το όχημα, χτύπησε με το καδρόνια τα χέρια της, άρπαξε το κινητό της που έπεσε στο οδόστρωμα και μπήκε ξανά στο φορτηγό, με τον οδηγό να πατάει γκάζι και να εξαφανίζονται!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γυναίκα ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας Αιγιαλείας και έδωσε την περιγραφή του ληστή και του φορτηγού με το οποίο διέφυγε, ωστόσο δεν εντοπίστηκαν και οι αναζητήσεις για την σύλληψη των δυο δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη. Στο μεταξύ, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.