ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αιτωλικό: Σε ιατροδικαστική εξέταση υποβάλλεται η γυναίκα που χτυπήθηκε με τούβλο από τον σύντροφό της

Ο 51χρονος διαφεύγει της σύλληψης

Αιτωλικό: Σε ιατροδικαστική εξέταση υποβάλλεται η γυναίκα που χτυπήθηκε με τούβλο από τον σύντροφό της

Η μία μετά την άλλη γίνονται οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, με τη συγκεκριμένη να αφορά μία γυναίκα στο Αιτωλικό που χτυπήθηκε με τούβλο από τον σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, στην καταγγελία που έκανε στις 8 Απριλίου, ανέφερε πως ο σύζυγός της, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, την χτύπησε στο κεφάλι με τούβλο. Υπήρχε μάλιστα και αυτόπτης μάρτυρας, αφού, όπως υποστήριξε, η επίθεση σημειώθηκε στην αυλή του σπιτιού που έμεναν. Μετά την καταγγελία ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 51χρονου, που όμως δεν οδήγησαν στη σύλληψή του.

Από τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, ο 51χρονος άντρας χτύπησε με τούβλο στο κεφάλι τη γυναίκα του κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού. Η σύζυγος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις, ενώ σήμερα εξετάστηκε και από ιατροδικαστή στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 51χρονος επιτέθηκε στη σύζυγό του. Μέχρι στιγμής διαφεύγει της σύλληψης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ αλλά δύο περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκαν στο Αιτωλικό και τη Ναύπακτο. Οι δράστες έχουν συλληφθεί και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Μεσολογγίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.