ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αιτωλοακαρνανία: 60χρονος λογομάχησε με οδηγό του ΚΤΕΛ και τον απείλησε με καραμπίνα

Ο οδηγός του φορτηγού είχε στήσει καρτέρι στο λεωφορείο

Αιτωλοακαρνανία: 60χρονος λογομάχησε με οδηγό του ΚΤΕΛ και τον απείλησε με καραμπίνα

Ένα περιστατικό τρόμου καταγράφηκε στην Κάτουνα Αιτωλοακαρνανίας όταν ένας άνδρας περίπου 60 χρονών φέρεται να λογομάχησε με 40χρονο οδηγό του ΚΤΕΛ και στη συνέχεια να τον απείλησε με καραμπίνα.

Συγκεκριμένα, ο φερόμενος ως δράστης οδηγούσε φορτηγό όταν βρέθηκε στον ίδιο δρόμο με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που είχε αντίθετη κατεύθυνση αλλά δε χωρούσαν να περάσουν.

Τότε σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος λογομάχησε με τον 40χρονο και περίπου ένα χιλιόμετρο πιο κάτω, κοντά στο χωριό, ο οδηγός του φορτηγού είχε στήσει καρτέρι στο λεωφορείο και κρατώντας κυνηγετικό όπλο απείλησε τον οδηγό του ΚΤΕΛ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη θέα του όπλου ο οδηγός του ΚΤΕΛ κάλεσε την Αστυνομία και ο 60χρονος όταν το αντιλήφθηκε τράπηκε σε φυγή, με αποτέλεσμα να αναζητείται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.