ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αιτωλοακαρνανία: Αστυνομικός από το Ισραήλ σκοτώθηκε σε τροχαίο – Έπεσε σε ποτάμι με μηχανή

Ο άτυχος άντρας έκανε διακοπές στην Ελλάδα

Αιτωλοακαρνανία: Αστυνομικός από το Ισραήλ σκοτώθηκε σε τροχαίο – Έπεσε σε ποτάμι με μηχανή

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τη Δευτέρα 19 Ιουνίου του 2023 στο Λαμπίρι στην Αιτωλοακαρνανία, με θύμα 49χρονο αστυνομικό από το Ισραήλ που βρισκόταν στην περιοχή ως μέλος ομάδας δικυκλιστών που έκαναν διακοπές.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στην επαρχιακή οδό Καλλιθέας – Προυσσού όπου κατά το παρελθόν έχουν σημειωθεί πολλά ατυχήματα, εκ των οποίων κάποια θανατηφόρα.

Στο τμήμα μεταξύ Λαμπιρίου και Καλλιθέας, ο 49χρονος αστυνομικός που βρισκόταν προτελευταίος στο κομβόι των μηχανών έχασε το έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, στο ύψος γέφυρας και έπεσε από μεγάλο ύψος στο ποτάμι με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Θέρμου έσπευσε για τις πρώτες βοήθειες, όμως, δυστυχώς, ο 49χρονος δεν τα κατάφερε. Την προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.