Στην Γάζα οι Τούρκοι ως... «ειρηνευτές» αποφάσισαν οι ΗΠΑ! Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας...

Ακόμα 38 παράνομοι μετανάστες στο Φαρμακονήσι, μεταφέρθηκαν στη Λέρο

Άνδρες του κλιμακίου ειδικών αποστολών του Λιμενικού εντόπισαν 19 άνδρες, 15 γυναίκες και έξι ανηλίκους

Ακόμα 38 παράνομοι μετανάστες στο Φαρμακονήσι, μεταφέρθηκαν στη Λέρο

Παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν από άνδρες του Λιμενικού στο Φαρμακονήσι που είχαν έρθει από την Τουρκία. Είχε προηγηθεί ενημέρωση από το λιμενικό Λέρου και ακολούθως πραγματοποιήθηκαν χερσαίες έρευνες.

Άνδρες του κλιμακίου ειδικών αποστολών του Λιμενικού εντόπισαν 19 άνδρες, 15 γυναίκες και έξι ανηλίκους.

Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν με σκάφος της δύναμης frontex και περιπολικό του Λιμενικού στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας Λέρου και στη συνέχεια σε κλειστή ελεγχόμενη δομή.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λέρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.