ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αλεξανδρούπολη: Ζευγάρι ηλικιωμένων έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα – «Καρφώθηκαν» πάνω σε δέντρο (φώτο)

Οι αρχές περιμένουν κάποιον συγγενή για την αναγνώριση τους

Αλεξανδρούπολη: Ζευγάρι ηλικιωμένων έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα – «Καρφώθηκαν» πάνω σε δέντρο (φώτο)

Νεκροί εντοπίστηκαν δύο ηλικιωμένοι μέσα στο αυτοκίνητο τους σήμερα το απόγευμα, ύστερα από τροχαίο στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δυο άτομα 70 και 72 ετών έχασαν την ζωή τους αργά το απόγευμα, όταν το αυτοκίνητό τους ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» πάνω σε ένα δέντρο και το ζευγάρι να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το δυστύχημα έγινε στο 10ο χλμ. της Εθνικής Oδού Αλεξανδρούπολης- Μάκρης.

Επιτόπου έφθασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τους δυο ηλικιωμένους και τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ περιμένουν κάποιον συγγενή για την αναγνώριση τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
alexa_tr-1068x601
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.