ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η Ευρώπη των Εθνών, επέστρεψε!

Αλιάκμονας: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση με το νεκρό βρέφος

Ασφυκτικό θάνατο εντός του νερού βρήκε το 11 μηνών βρέφος

Αλιάκμονας: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση με το νεκρό βρέφος

Ανακοίνωση για την υπόθεση του νεκρού βρέφους στον Αλιάκμονα, εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρεται το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας ενημερώθηκε από οικείους της ημεδαπής γυναίκας ότι την προηγούμενη μέρα η γυναίκα αποχώρησε με το ανήλικο παιδί της (βρέφος ηλικίας ενός έτους περίπου) από την οικία που διέμεναν και την επόμενη μέρα επέστρεψε στο σπίτι χωρίς το βρέφος.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε κοίτη του ποταμού Αλιάκμονα το βρέφος, όπου διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο σημείο προσήλθαν αρμόδια κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας και παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης της σορού.

Η μητέρα, που συνελήφθη, χθες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας και την παρέπεμψε στον Ανακριτή Βέροιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθη χθες (1 Ιανουαρίου 2023) στην Ημαθία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπή γυναίκα, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Ειδικότερα, το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας ενημερώθηκε από οικείους της ημεδαπής γυναίκας ότι την προηγούμενη μέρα η γυναίκα αποχώρησε με το ανήλικο παιδί της (βρέφος ηλικίας ενός έτους περίπου) από την οικία που διέμεναν και την επόμενη μέρα επέστρεψε στο σπίτι χωρίς το βρέφος.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε κοίτη του ποταμού Αλιάκμονα το βρέφος, όπου διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο σημείο προσήλθαν αρμόδια κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας και παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης της σορού.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας και την παρέπεμψε στον Ανακριτή Βέροιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.