ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Ανατροπή στην υπόθεση της Νίκαιας: Αυτοτραυματίστηκε η γυναίκα που βρέθηκε μαχαιρωμένη

Ελεύθερος ο σύζυγός της

Ανατροπή στην υπόθεση της Νίκαιας: Αυτοτραυματίστηκε η γυναίκα που βρέθηκε μαχαιρωμένη

Διαφορετική τροπή παίρνει η υπόθεση της Νίκαιας, όπου μια γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη λέγοντας πως ο εν διαστάσει σύζυγός της της επιτέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (27.5.2024).

Ωστόσο, σύμφωνα με την έρευνα του ιατροδικαστή η γυναίκα αυτοτραυματίστηκε.

Μάλιστα, ο 57χρονος έχει ήδη αφεθεί ελεύθερος.

Η εξέταση του ιατροδικαστή σε συνδυασμό με καταθέσεις μαρτύρων, που λένε πως δεν προκύπτει η παρουσία του 57χρονου στο χώρο, οδηγούν στο πρώτο συμπέρασμα ότι ο πρώην σύζυγός της δεν φέρεται να εμπλέκεται στο «ματωμένο» σκηνικό της οδού Αρτέμιδος στη Νίκαια.

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 21:45, η 57χρονη με καταγωγή από το Περού, βγήκε αιμόφυρτη στο δρόμο με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά και κάλεσε το 100 λέγοντας πως την μαχαίρωσε ο πρώην άνδρας της.

Οι αρχές, αναζήτησαν τον άνδρα και τον προσήγαγαν, ενώ η 57χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με την εκτίμηση του ιατροδικαστή να δείχνει πιθανότατα αυτοχειρία. Από τις καταθέσεις δεν προκύπτει παρουσία του άντρα στο χώρο, αντιθέτως όπως λένε οι ίδιες «πηγές» προκύπτει ότι ο 57χρονος ήταν μακριά.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την Εισαγγελέα κ. Μαραγκάκη, η οποία διέταξε υποβολή προανακριτικού υλικού χωρίς σύλληψη του άνδρα και μετά το πέρας της νοσηλείας ακούσιο εγκλεισμό για την γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 10 το βράδυ, όταν η γυναίκα κάλεσε το «100» και ζήτησε βοήθεια καθώς όπως είπε ο άντρας της, της επιτέθηκε με μαχαίρι.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα αιμόφυρτη έβαλε τις φωνές ζητώντας βοήθεια στην οδό Αρτέμιδος 44 στη Νίκαια. Σύντομα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που εντόπισαν την 57χρονη γυναίκα αιμόφυρτη με τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, έχοντας όμως τις αισθήσεις της και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που την μετέφερε στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια έχει υποδείξει τον άνδρα της ως δράστη. Το θύμα έχει ελληνική υπηκοότητα και καταγωγή από το Περού. Ο 57χρονος πρώην σύζυγος της ύστερα από αναζητήσεις αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση και συνελήφθη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών υπήρχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, με τον δράστη να έχει προσαχθεί συνολικά έξι φορές για ενδοοικογενειακή βία.

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης είχε προσαχθεί μία φορά το 2021, δύο φορές το 2022, τρεις φορές το 2024, με τελευταία φορά στις 27 Απριλίου, όπου πάλι οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και αφέθηκε ελεύθερος.

Το θύμα είχε αρνηθεί στους αστυνομικούς την μεταφορά της σε δομή και τοποθέτηση εφαρμογής «panic button» με αρνητική απάντηση.

«Ακούμε φωνές, έρχεται συχνά η αστυνομία (…) Πολλές φορές η αστυνομία ερχόταν. Η τελευταία φορά που ήρθε πριν μια βδομάδα (…) Άκουσα την γυναίκα να φωνάζει (…)» είπε γείτονας σε δηλώσεις του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.