ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άνω Λιόσια: Αρνείται τις κατηγορίες ο οδηγός του λεωφορείου – Αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους

53χρονη επιβάτιδα κατήγγειλε ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει

Άνω Λιόσια: Αρνείται τις κατηγορίες ο οδηγός του λεωφορείου – Αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους

Ο 52χρονος οδηγός του λεωφορείου αρνήθηκε ότι υπήρξε απόπειρα βιασμού επιβάτιδας, μιλώντας ενώπιον της 17ης ανακρίτριας.

Ο οδηγός συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, μετά από καταγγελία 53χρονης γυναίκας επιβάτιδας ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει στα Άνω Λιόσια.

Εις βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα βιασμού.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε τα όσα καταγγέλλει η 53χρονη. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Yπενθυμίζεται ότι τον 52χρονο οδηγό κατήγγειλε πως αποπειράθηκε να βιάσει μια 53χρονη γυναίκα μέσα στη γραμμή Β12 στα Άνω Λιόσια όταν το λεωφορείο βρισκόταν στον τερματικό σταθμό στην οδό Ρόδων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΟΣΥ εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό δηλώνοντας ότι η υπόθεση βρίσκεται στην δικαιοδοσία Εισαγγελίας Πρωτοδικών που διεξάγει προκαταρκτική εξέταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.