ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Άνω Λιόσια – Η 53χρονη αποκαλύπτει τι συνέβη στο λεωφορείο: «Βλέπω εφιάλτες στον ύπνο μου»

Αναφέρει πως ο οδηγός τη ρώτησε αν θα τον καταγγείλει για την απόπειρα βιασμού

Άνω Λιόσια – Η 53χρονη αποκαλύπτει τι συνέβη στο λεωφορείο: «Βλέπω εφιάλτες στον ύπνο μου»

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τα όσα συνέβησαν στο λεωφορείο έκανε η 53χρονη γυναίκα, η οποία κατήγγειλε πως ο οδηγός προσπάθησε να τη βιάσει στα Άνω Λιόσια.

Πιο συγκεκριμένα, η 53χρονη με τρεμάμενη φωνή μίλησε σε τηλεοπτικό μέσο, δίνοντας νέα ακριβή στοιχεία για το τι συνέβη στο λεωφορείο. Η ίδια αρχικά είπε πως υπήρχαν και άλλα άτομα μέσα στο λεωφορείο, τα οποία κατέβηκαν και όταν έμεινε μόνη της, ο οδηγός σταμάτησε σε μια στάση που η ίδια δεν γνώριζε.

Τότε, την πλησίασε, λέγοντας της φράσεις που την έφερναν σε δύσκολη θέση και άρχισε να την ακουμπάει και την τρίβει σε όλο της το σώμα. Η ίδια αντέδρασε, έβαλε τις φωνές και τότε εκείνος σταμάτησε. Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο οδηγός στην συνέχεια έκανε ένα τσιγάρο, την ρώτησε εάν θα τον καταγγείλει και στη συνέχεια ξεκίνησε κανονικά το δρομολόγιο και την άφησε σε μια στάση.

«Βλέπω εφιάλτες στον ύπνο μου, δεν μπορώ να κοιμηθώ, με πλησιάζει ο άντρας μου και σιχαίνομαι, καταλαβαίνεις τι έχω πάθει;», είπε χαρακτηριστικά η 53χρονη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εμένα με ρώτησε κανείς πως νιώθω;», είπε καταλήγοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.