ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άνω Λιόσια: Συνελήφθη δολοφόνος για έγκλημα που διέπραξε στα Χανιά πριν από δέκα χρόνια

Ο άτυχος ηλικιωμένος είχε βρεθεί νεκρός μέσα σε ποιμνιοστάσιο έχοντας πυροβοληθεί στην κοιλιά

Άνω Λιόσια: Συνελήφθη δολοφόνος για έγκλημα που διέπραξε στα Χανιά πριν από δέκα χρόνια

Φως στις μυστηριώδεις συνθήκες του στυγερού εγκλήματος με θύμα 76χρονο κτηνοτρόφο στον Καβρό Αποκορώνου, «έριξαν» οι αστυνομικές  αρχές που έχουν πλέον στα χέρια τους τον επί 10 χρόνια καταζητούμενο δολοφόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε περιοχή της Αθήνας όπου βρισκόταν το τελευταίο διάστημα, συνελήφθη ένας 66χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Αποκόρωνα στα Χανιά στα τέλη του Ιανουαρίου του 2012!

Ο άτυχος ηλικιωμένος είχε βρεθεί νεκρός μέσα σε ποιμνιοστάσιο από τον ίδιο του τον γιο, έχοντας πυροβοληθεί στην κοιλιά. Μάλιστα, ο δράστης προτού ανοίξει πυρ εναντίον του 76χρονου, τον είχε χτυπήσει πέντε φορές στο κεφάλι με ένα σκληρό αντικείμενο.

Ο 66χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στα Άνω Λιόσια από αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τα στοιχεία του από τους συναδέλφους τους της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άνδρας αναμένεται να μεταφερθεί στην Κρήτη, προκειμένου να απολογηθεί στις εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.