ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Στον Εισαγγελέα ο Trannos – Του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή

Είναι η δεύτερη φορά που έχει μπλεξίματα με το νόμο για οπλοκατοχή

Στον Εισαγγελέα ο Trannos – Του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή

Για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγους μήνες, βρέθηκε αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη γνωστός τράπερ, Trannos, καθώς, σύμφωνα με τις αρχές, κατά τη διάρκεια ελέγχου είχε στην κατοχή του ένα πιστόλι Glock, χωρίς τη νόμιμη άδεια.

Ο 22χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή από κοινού.

Ο ίδιος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο αλλά η δίκη του αναβλήθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Ιουνίου, το δικαστήριο επέβαλε στον τράπερ ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή, αλλά και χρηματική ποινή, κρίνοντας τον ένοχο για οπλοκατοχή.

Ο 22χρονος ενώπιον του δικαστηρίου, ανέφερε πως το όπλο ήταν ενός φίλου του, που ήταν μαζί στο αυτοκίνητο. Τον ισχυρισμό αυτό του κατηγορούμενου επιβεβαίωσε στη συνέχεια και ο φίλος του. Όπως είπε, σκοπός ήταν να το χρησιμοποιήσουν σε video clip που θα γυρνούσαν. Ακόμη, υποστήριξε ότι το νοίκιασε μέσω της εταιρείας που είχε αναλάβει το γύρισμα και πως ο τράπερ δεν το γνώριζε, αλλά το είδε όταν κάποια στιγμή σταμάτησαν για να πάει στο περίπτερο και το άφησε στο αυτοκίνητο.

Μάλιστα, ο 22χρονος κατηγορούμενος σημείωσε στην απολογία του πως μόλις είδε το όπλο, δήλωσε ότι ακυρώνει το γύρισμα γιατί δεν συμφωνούσε.

Τέλος, υποστήριξε πως παραδέχτηκε αμέσως στους αστυνομικούς ότι έχει κάτι παράνομο επάνω του και ουδέποτε, όπως ανέφερε, τους είπε πως το έχει για την ασφάλεια του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.