ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αποκαλύψεις «φωτιά» από τον πατέρα της Καρολάιν – «Ο Μπάμπης μετέφερε ναρκωτικά και η κόρη μου το έμαθε»

«Τη σκότωσε για να μην τη σκοτώσει η συμμορία» είπε

Αποκαλύψεις «φωτιά» από τον πατέρα της Καρολάιν – «Ο Μπάμπης μετέφερε ναρκωτικά και η κόρη μου το έμαθε»

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που έκανε για τη δολοφονία της κόρης του Καρολάιν Κράουτς από τα χέρια του συζύγου της ο πατέρας της αδικοχαμένης μητέρας.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς παραχώρησε συνέντευξη σε εκπομπή αναφέρθηκε στο κίνητρο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

“Ξέρετε ότι εμπλεκόταν σε συμμορία ναρκωτικών; Υπήρχε ένα εστιατόριο στο οποίο ο Μπάμπης και η Καρολάιν συνήθιζαν να πηγαίνουν. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου εμπλεκόταν με ναρκωτικά και είπε στον Μπάμπη ότι αυτός και η συμμορία με την οποία ήταν μπλεγμένος χρειάζονταν έναν πιλότο ελικοπτέρου για να φέρει και να μεταφέρει ναρκωτικά. Ετσι, επρόκειτο για μία δουλειά για την οποία θα τον πλήρωναν πολλά χρήματα. Ελαβα ένα γράμμα από τον Μπάμπη που μου εξηγούσε τι συνέβη” δήλωσε ο πατέρας της Καρολάιν.

Όπως υποστήριξε, “ο Μπάμπης ήταν πολύ χαζός. Όταν το έκανε αντί να κρατήσει το στόμα του κλειστό το είπε στην Καρολάιν. Η Καρολάιν ήταν πολύ έντιμος άνθρωπος και είπε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό και ότι αν συνέχιζε τη διακίνηση ναρκωτικών εκείνη θα έφευγε αμέσως για Φιλιππίνες. Έτσι, εκείνος είπε στους ανθρώπους της συμμορίας ναρκωτικών ότι δεν μπορούσε να το κάνει. Τον ρώτησαν γιατί και εκείνος απάντησε, σας είπα πόσο χαζός είναι, ότι “το είπα στη σύζυγό μου και μου είπε ότι θα με παρατήσει”.

Τότε εκείνοι του είπαν ότι “δεν μπορείς να το λες στη γυναίκα σου, πρέπει να το κρατάς κρυφό!”. “Αν με αφήσει θα είναι εντάξει” είπε. “Αν σε αφήσει θα φύγει μακριά αλλά θα εξακολουθεί να το ξέρει και μια μέρα θα μιλήσει και θα πρέπει να την ξεφορτωθούμε”, είπαν. Και εκείνος είπε “δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό”. Ετσι στο τέλος τη σκότωσε ο ίδιος. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που τη σκότωσε. Επειδή πίστευε πως αν δεν το έκανε εκείνος θα σκότωναν την Καρολάιν οι άνθρωποι της συμμορίας”.

“Ο Μπάμπης μου το είπε, μου έγραψε γράμμα! Ναι, το έκανε. Και το είπε και στη μητέρα του επίσης. Αν μιλήσετε στη μητέρα του θα σας το επιβεβαιώσει” ανέφερε ακόμα και σχολίασε για το γράμμα:

“Ήταν δακτυλογραφημένο σε πολύ καλά αγγλικά και δεν είναι υπογεγραμμένο. Δεν είναι ομολογία. Αλλά αν μιλήσεις στη μητέρα του θα σου πει ποια είναι η αλήθεια”.

Σε ερώτηση γιατί ο Μπάμπης δεν ανέφερε κάτι κατά τη διάρκεια της δίκης απάντησε: “ποιο το νόημα; Αυτός ο άνθρωπος δικαζόταν για φόνο εκ προμελέτης και έλαβε τη μέγιστη των ποινών. Εκεί τελειώνει η ιστορία για εμένα”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.