Αποκαλυπτική μαρτυρία για Πάτρα: Η Ρ.Πισπιρίγκου έλεγε στον παιδίατρο ότι η Τζωρτζίνα βρήκε νεκρή την Ίριδα

Νέα ανατροπή στην υπόθεση της Πάτρας

Αποκαλυπτική μαρτυρία για Πάτρα: Η Ρ.Πισπιρίγκου έλεγε στον παιδίατρο ότι η Τζωρτζίνα βρήκε νεκρή την Ίριδα

Το MEGA αποκαλύπτει πως, σε αντίθεση με όσα ισχυρίζεται η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, η 33χρονη μητέρα είχε πει σε παιδίατρο στο νοσοκομείο Παίδων πως η 9χρονη κόρη της ήταν αυτή που βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια της.

«Μόλις πήγα στο θάλαμο της Τζωρτζίνας άρχισα να παίρνω ιστορικό από τους γονείς. Ρώτησα τη μητέρα για ποιο λόγο ήρθε το παιδί στο νοσοκομείο μας. Μου είπε, λοιπόν, από την αρχή όλο το ιστορικό του παιδιού. Μου είπε για το πρώτο περιστατικό ανακοπής που την έπαθε στο Καραμανδάνειο. Μετά την ανακοπή νοσηλεύτηκε στο Ρίο. Επίσης, μου είπε ότι η Τζωρτζίνα λίγες μέρες πριν από το το επεισόδιο που σας είπα, είχε βρει το μωρό της οικογένειας νεκρό στην κούνια του» λέει χαρακτηριστικά ο παιδίατρος στο MEGA.

«Ο Μ.Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ πατρότητας για την Ίριδα και τη Μαλένα»

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό, ο γονιδιακός αυτός έλεγχος δε θα έχει καμία αξία, καθώς, όπως είπε, ενδέχεται να αποδειχθεί ότι τα δύο παιδιά δεν είναι του Μάνου Δασκαλάκη.

Το είχε προτείνει και ο Κατερινόπουλος

«Στο τέλος της διαδικασίας όλης αυτής, ενδεχομένως να αποδειχθεί ότι τα δύο παιδιά δεν είναι του Δασκαλάκη. Σας είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο και χθες. Σας είπα ότι όταν τελειώσει όλη αυτή η διαδικασία θα ζητηθεί από τον Μάνο Δασκαλάκη να πραγματοποιηθεί τεστ DNA», είπε ο κ. Κουσουλός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόταση για να διεξαχθεί τεστ πατρότητας έχει κάνει πολλές φορές τις προηγούμενες μέρες και ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θ. Κατερινόπουλος, τονίζοντας πως θα συνεισφέρει και στις έρευνες για τους θανάτους των τριών παιδιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.