ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Απόπειρα αρπαγής 16χρονης στο Χαϊδάρι: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του ο 22χρονος

«Δεν έχω καμία σχέση με όσα με κατηγορούν»

Απόπειρα αρπαγής 16χρονης στο Χαϊδάρι: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του ο 22χρονος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο 22χρονος που τα ξημερώματα της Κυριακής, αποπειράθηκε να βάλει με τη βία μια 16χρονη μέσα στο αυτοκίνητό του, στο Χαϊδάρι.

Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν είναι εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του μια φορά το μήνα καθώς και απαγόρευση να προσεγγίζει τη γειτονιά της 16χρονης κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι στην προσπάθειά του να επιστρέψει στο σπίτι του στην Ελευσίνα, από διασκέδαση, χάθηκε στους δρόμους του Χαϊδαρίου και ζήτησε βοήθεια από την 16χρονη που βρήκε στο δρόμο.

Φέρεται μάλιστα να υποστήριξε ότι «δεν έχω καμία σχέση με όσα με κατηγορούν. Όλα συνέβησαν στις 06.30 τα ξημερώματα, όταν με το αμάξι προσπαθούσα να βρω τον κεντρικό δρόμο και να γυρίσω στο σπίτι μου. Ρώτησα τη 16χρονη για να μου δείξει το δρόμο και αυτή το παρεξήγησε και με έβρισε χυδαία.

Για αυτό και της έριξα ένα χαστούκι, κάτι που μετανιώνω. Όμως δεν έχω καμία σχέση με όσα μου καταλογίζουν, όπως φαίνεται και στην ιατροδικαστική εξέταση».

Η ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υπεβλήθη η ανήλικη καταγγέλουσα, φέρεται να εντοπίζει «μικροεκδορά» και «ασήμαντη σωματική βλάβη διαθλώντος αμβλέος οργάνου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν την απολογία του 22χρονου, κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης, ο πατέρας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για πορνογραφία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.