ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής: Τον πρόλαβαν με ΚΑΡΠΑ και νοσηλεύεται

Κρατούνταν σε κελί στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού προσπάθησε να κρεμαστεί

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής: Τον πρόλαβαν με ΚΑΡΠΑ και νοσηλεύεται

Ο 39χρονος που σκότωσε την 28χρονη πρώην σύντροφό του το βράδυ της Δευτέρας (1/4), τα ξημερώματα της Κυριακής (7/4), προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του αλλά οι εκεί τον πρόλαβαν οι υπάλληλοι του ιδρύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 2:00 ο 39χρονος ο οποίος κρατούνταν σε κελί στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού προσπάθησε να κρεμαστεί με ένα σεντόνι.

Ο 39χρονος κρατείτο σε κελί με ένα ακόμη άτομο και ο ψυχίατρος των φυλακών που τον εξέτασε, είχε κρίνει ότι δεν υπήρχε λόγος να μεταφερθεί στο Ψυχιατρείο των φυλακών. Ωστόσο, είχε δοθεί εντολή οι φύλακες να ελέγχουν ανά δεκάλεπτο την κατάστασή του.

Στη 1 τα ξημερώματα ο δολοφόνος της Κυριακής φέρεται να έκανε ότι κοιμόταν. Όταν πέρασε ο σωφρονιστικός υπάλληλος, πήγε στην τουαλέτα που βρίσκεται μέσα στο κελί. Πέρασε τη γάζα από τους πλαστικούς σωλήνες της αποχέτευσης και προσπάθησε να απαγχονιστεί. Ο φύλακας τον βρήκε στον επόμενο έλεγχο αναίσθητο στην τουαλέτα.

Του έκαναν ΚΑΡΠΑ και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν σε κωματώδη κατάσταση, όπου κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του στην Εντατική.

«Το μαχαίρι το είχα πάρει με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της»

Ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής ισχυρίζεται στην απολογία του πως δεν θυμάται να σκότωσε την 28χρονη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star ο δολοφόνος της Κυριακής, αναφέρθηκε και στο φονικό μαχαίρι και στα λίγα λόγια που είπε στην απολογία του, ισχυρίστηκε πως θυμάται από πού πήρε το μαχαίρι αλλά όχι τη στιγμή που επιτέθηκε και σκότωσε την 28χρονη πρώην σύντροφό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της. Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς αλλά χωρίς περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακα και ουσίες και να μην ξέρω πού βρίσκομαι», ανέφερε ο 39χρονος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.