ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Απόπειρα βιασμού στη Σύμη – 32χρονη: «Με φίλαγε χωρίς να το θέλω – Έχω υποστεί σοκ»

Ο 30χρονος Αλβανός την κλείδωσε μέσα στην καφετέριά της!

Απόπειρα βιασμού στη Σύμη – 32χρονη: «Με φίλαγε χωρίς να το θέλω – Έχω υποστεί σοκ»

Τις συγκλονιστικές στιγμές που βίωσε μέσα στην καφετέριά της περιέγραψε η 32χρονη απο τη Σύμη, όταν ένας 30χρονος Αλβανός που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, αποπειράθηκε να τη βιάσει.

«Έκλεισε την πόρτα του μαγαζιού, δεν με άφηνε να βγω και μετά επιχείρησε με τον τρόπο του να με πάρει αγκαλιά, με φίλαγε χωρίς να το θέλω. Εγώ του έλεγα να βγει έξω και να με αφήσει ήσυχη», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Η ίδια καθώς περιέγραφε το τρομακτικό αυτό βίωμα της εξήγησε πως εκείνος είχε επισκεφθεί ξανά το μαγαζί της και μάλιστα την ίδια ημέρα το πρωί και ρωτούσε αν βρίσκεται εκείνη στο μαγαζί και τι ώρα θα πάει.

«Νομίζω ότι είχε κάποιο σκοπό ήδη από πριν», είπε η γυναίκα.

Στη συνεχεια, πρόσθεσε: «Έκανε επίθεση του αστυνομικού, προσπαθούσε να έρθει πάνω, φώναζε “είναι δική μου, είναι η κοπέλα μου…”. Είχε έρθει δεύτερη φορά σε εμένα, ερχόταν πρωί για καφέ στο πρωινό μου. Δεν έχουμε κάποια στοιχεία για εκείνον, δεν ξέρουμε καν ποιος είναι, είχε έρθει για λίγο εδώ».

Η επόμενη ημέρα για εκείνη είναι δύσκολη καθώς δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό το ανατριχιαστικό αυτό περιστατικό που της συνέβη, μέσα στο ίδιο της το μαγαζί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχω ακόμη ζαλάδες, έχω υποστεί αρκετό σοκ, έχει γίνει στο ίδιο μου το μαγαζί, έκατσα να δουλέψω παραπάνω και μου συμβαίνει αυτό; Έχω δύο παιδιά να μεγαλώσω», είπε καταλήγωντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.