ΑΠΘ: Ένταση & επεισόδια για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία

Τα επεισόδια σημειώθηκαν μπροστά από τη Σχολή Θετικών Επιστημών

ΑΠΘ: Ένταση & επεισόδια για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία

Επεισόδια ξέσπασαν νωρίτερα σήμερα μπροστά από τη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, μεταξύ φοιτητών και αστυνομικών. 

Αφορμή στάθηκε η παρουσία της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας στους χώρους του Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι συγκεντρωμένοι έριξαν διάφορα αντικείμενα, όπως αβγά και μπουκάλια προς την ομάδα της ΟΠΠΙ, με τις αστυνομικές δυνάμεις να «απαντούν» με χρήση χημικών. foitites_oppi___1_

Νωρίτερα, μόλις οι αστυνομικοί της Ομάδας Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (ΟΠΠΙ), έφτασαν για περιπολία το πρωί της Παρασκευής, πλησίον της Σχολής Γεωπονίας – Δασολογίας, δεκάδες φοιτητές τους πλησίασαν και ξεκίνησαν να διαμαρτύρονται, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί της ΟΠΠΙ να μπουν ξανά πίσω από τις διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονται στο πανεπιστήμιο για να προστατευτούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
foitites_oppi___3_
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.