ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αράχωβα: Ξένο πραγματογνώμονα-κτηνίατρο σκέφτονται να φέρουν οι εισαγγελικές Αρχές – Συνεχίζεται η έρευνα

Η κλήση ξένου πραγματογνώμονα επιτρέπεται από το νόμο, δίνοντας στην εποπτεύουσα Εισαγγελία την ευχέρεια να κινηθεί αναλόγως και να συνεχίσει την έρευνά της

Αράχωβα: Ξένο πραγματογνώμονα-κτηνίατρο σκέφτονται να φέρουν οι εισαγγελικές Αρχές – Συνεχίζεται η έρευνα

Ακόμα μία εξέλιξη έχουμε στην υπόθεση βασανισμού και δολοφονίας του άτυχου χάσκι Όλιβερ στην Αράχoβα.

Χθες, διέρρευσε ολόκληρο το πόρισμα του καθηγητή Κτηνιατρικής και εμπειρογνώμονα της ΕΛ.ΑΣ. Νίκου Παπαϊωάννου, ο οποίος έχει καταλήξει στο συμπέρασμα, μελετώντας φωτογραφίες του ζώου, ότι ο θάνατός του δεν οφείλεται σε ανθρώπινη παρέμβαση:

«Το ζώο κατέληξε από μεθαιμορραγικό σοκ, λόγω τραυμάτων τα χαρακτηριστικά των οποίων δεν τεκμαίρουν ανθρώπινη παρέμβαση αλλά η φύση των τραυμάτων και των αλλοιώσεων παραπέμπει σε επίθεση άλλου/ων ζώων», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όμως, όπως αποκαλύπτει η δημοσιογράφος Μαίρη Μπενέα, αυτή η διαρροή που υπαινισσόταν και τερματισμό της έρευνας για το τι πραγματικά συνέβη στον Όλιβερ, όχι μόνο δεν θα κλείσει την υπόθεση, αλλά με πρωτοβουλία της δικαιοσύνης, η έρευνα θα συνεχιστεί!

Μάλιστα, οι δικαστικοί λειτουργοί δεν αποκλείεται να στραφούν σε κτηνίατρο-πραγματογνώμονα από το εξωτερικό, καθώς οι «σκιές» είναι πολύ μεγάλες στο όλο θέμα και ουδείς φαίνεται να έχει πειστεί ότι το συμπέρασμα του Ν.Παπαϊωάννου είναι ορθό.

Σύμφωνα με τη Μαίρη Μπενέα που επικαλείται ανώτατες δικαστικές πηγές, υπάρχει δυσαρέσκεια και ενόχληση για τις εν λόγω διαρροές καθώς η εικόνα που έχουν για το τι συνέβη στο άτυχο χάσκι είναι τελείως διαφορετική…

Η κλήση ξένου πραγματογνώμονα επιτρέπεται από το νόμο, δίνοντας στην εποπτεύουσα Εισαγγελία την ευχέρεια να κινηθεί αναλόγως και να συνεχίσει την έρευνά της.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τηρείται στάση αναμονής για τη συγκεκριμένη κίνηση, καθώς οι Εισαγγελικές Αρχές θέλουν πρώτα θα πάρουν στα χέρια τους το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου-κτηνιάτρου που έχει οριστεί από τον κηδεμόνα του σκυλιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια στιγμή, η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, Μάρθα Πουλτίδου, έχει κληθεί και αναμένεται να καταθέσει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας, καθώς έχει δηλώσει δημόσια ότι «το όνομα του δράστη έχει ήδη γίνει γνωστό» και «έχει γερό δόντι σε εισαγγελείς, αστυνομίες, πολιτικούς» και πως «αν δεν τον συλλάβουν, θα βγάλω εγώ η ίδια δημόσια το όνομά του με όποιο κόστος. Ξέρουμε το όνομά του. Έχει κατατεθεί το όνομά του στην αστυνομία η οποία “κοιμάται όρθια”. Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Το ξέρουν άπαντες και η αστυνομία δεν κάνει τίποτα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.