ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αράχωβα: Χειροπέδες σε γυναίκα που υπέδειξε ιδιοκτήτη ταβέρνας ως κακοποιητή του Χάσκι

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας έχει κινηθεί νομικά εναντίον όσων τον κατηγόρησαν

Αράχωβα: Χειροπέδες σε γυναίκα που υπέδειξε ιδιοκτήτη ταβέρνας ως κακοποιητή του Χάσκι

Η υπόθεση κακοποίησης του χάσκι Όλιβερ, στην Αράχωβα, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, εξακολουθεί να απασχολεί την κοινή γνώμη.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, εάν για το θάνατο ευθύνεται αγέλη ζώων ή αν προκλήθηκε από ανθρώπινο χτύπημα, με τις απόψεις των κτηνιάτρων να διίστανται.

Η νέα εξέλιξη αφορά στις νομικές ενέργειες που έχει κάνει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Καπλάνης, Παναγιώτης Καπλάνης, τον οποίο είχαν καταδείξει ορισμένοι μέσω του διαδικτύου ως κακοποιητή του χάσκι.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας έχει κινηθεί νομικά εναντίον όλων όσοι τον κατηγόρησαν και σήμερα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, έγινε η πρώτη σύλληψη ατόμου για τα αδικήματα της εξύβρισης, της δυσφήμησης και της συκοφαντικής δυσφήμησης. Πρόκειται για γυναίκα η οποία διαμένει εκτός του νομού Βοιωτίας.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας σε δήλωσή του έκανε λόγο για εξοργιστικές και άκρως συκοφαντικές αναφορές εις βάρος του μέσω διαδικτύου από τη συγκεκριμένη γυναίκα η οποία τον χαρακτήριζε ως τον υπαίτιο του θανάτου του Όλιβερ.

«Η συλληφθείσα δεν είναι κάτοικος Αράχωβας, ωστόσο εμμονικά είχε εξαπολύσει μία πρωτοφανή συκοφαντική δυσφήμηση και εκστρατεία σε βάρος μου, διεγείροντας και άλλα άτομα σε αρνητικά, δυσφημιστικά και απειλητικά μηνύματα και σχόλια, τρομακτικού περιεχομένου» αναφέρει ο Παναγιώτης Καπλάνης του και προσθέτει:

«Η μήνυση που κατατέθηκε ήδη σε βάρος της, αφορά συγκεκριμένη ανάρτηση, ωστόσο λόγω της καθημερινής διαδικτυακής δημοσίευσης και άλλων συκοφαντικών σχολίων σε βάρος μου από την ίδια, θα υποβληθεί επιπλέον μήνυση εναντίον της, καθώς κάθε συκοφαντική και απειλητική ανάρτηση, συνιστά νέα τέλεση του εγκλήματος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήδη έχουν σχηματιστεί τρεις ποινικές δικογραφίες σε βάρος ταυτοποιημένων προσώπων μετά από μήνυση που υπέβαλλε εναντίον τους ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.