ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Άργος – Συγκλονίζει η 32χρονη: «Με βαράει εδώ και μία εβδομάδα – Πήγε να με πετάξει από τον Ισθμό της Κορίνθου»

Ο 34χρονος σύζυγός της κρίθηκε προφυλακιστέος

Άργος – Συγκλονίζει η 32χρονη: «Με βαράει εδώ και μία εβδομάδα – Πήγε να με πετάξει από τον Ισθμό της Κορίνθου»

Στη δημοσιότητα ήρθαν νέα στοιχεία για τον ξυλοδαρμό της 32χρονης στο Άργος από τον 34χρονο σύζυγό της, καθώς στην κατάθεσή της η γυναίκα υποστηρίζει πως ο κατηγορούμενος που κρίθηκε προφυλακιστέος, όχι μόνο την ξυλοκοπούσε για μια ολόκληρη εβδομάδα, αλλά πήγε να την πετάξει και από τον Ισθμό της Κορίνθου, ενώ της έβαλε και ένα σπασμένο κινητό μέσα στον πρωκτό της.

«Ο άνδρας μου με βαράει εδώ και μια εβδομάδα. Την 1-3-2024 στις 3:00 τα ξημερώματα με βάρεσε και πάλι, ενώ ήμουν στο μπάνιο, στο σπίτι μας στο Άργος» λέει η γυναίκα για το ξύλο από τον άντρα της που της έριξε και χλωρίνη.

«Με βάρεσε με μπουνιές και σφαλιάρες στο πρόσωπο και σε όλο μου το σώμα και με χτύπησε με μαχαίρι στα χέρια και στα πόδια μου. Το μαχαίρι το έβαζε πλάγια και όχι από εκεί που κόβει. Ακόμα έβαλε την μαξιλαροθήκη δυο φορές στο λαιμό μου και την έσφιξε καθώς έκανε και το ίδιο 2 φορές με τη ζώνη του παντελονιού του».

Τα όσα περιγράφει στην κατάθεσή της η γυναίκα γίνονται όλο και πιο σκληρά.

«Με το σίδερο που σιδερώνω ρούχα με χτύπησε στη μούρη μου. Με ξεβράκωσε μπροστά στον καθρέφτη και μου έβαλε το σπασμένο κινητό μέσα στον πρωκτό μου.

Επίσης μου έριξε στο πρόσωπο καθαριστικά πλυντηρίου και χλωρίνη έβαλε και στο ψωμί και μου έβαλε στο γεννητικό μου όργανο. Το κεφάλι μου το έβαλε στη λεκάνη μέσα».

«Πήγε να με πετάξει από τον Ισθμό της Κορίνθου»

«Πριν 3 μέρες πήγε να με πετάξει από τον ισθμό της Κορίνθου για να του πω την αλήθεια για την κουνιάδα μου. Ο άνδρας μου έχει ζήλια και εγώ του έκρυβα ένα μυστικό σχετικά με τη σχέση που είχε η κουνιάδα μου. Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα κακό.

Σήμερα με έφερε στο νοσοκομείο στην Τρίπολη για να μην με πάει στο Άργος και γίνει ρεζίλι. Φώναζε ένα φίλο του ο οποίος δεν ήξερε τίποτα και δεν είχε καμία σχέση με αυτά που έπαθα. Θέλω να τιμωρηθεί για όλα αυτά που μου έκανε».

Ο φίλος του στην κατάθεση του στους αστυνομικούς, τόνισε:

«Μου είπε να πάω σπίτι του και αφού πήγα είδα τη γυναίκα του χτυπημένη σε μαύρο χάλι. Μου ζήτησε να την βοηθήσω να την πάμε στο νοσοκομείο. Μπήκαμε στο αμάξι του και πήγαμε στο νοσοκομείο στην Τρίπολη.

Δεν ήξερα τι συμβαίνει στην οικογένειά του. Κατά τη διαδρομή του ζήτησα το λόγο για την κατάσταση της γυναίκας του. Αυτός μου απάντησε πως η γυναίκα του έκανε πλάτες στη νύφη του και δεν του το είχε πει».

Να σημειωθεί πως ο ποινικολόγος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του 34χρονου, καθώς διαφώνησε με τη υπερασπιστική γραμμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.