ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αρσάκειο: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του σχολείου κατέθεσε η οικογένεια του 15χρονου που υπέστη bullying

«Είναι ανεπίτρεπτο να συνεχίζει ο μαθητής να συνυπάρχει στις τάξεις με τα παιδιά που τον κακοποίησαν βάναυσα» είπε ο δικηγόρος της οικογένειας

Αρσάκειο: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του σχολείου κατέθεσε η οικογένεια του 15χρονου που υπέστη bullying

Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Αρσακείου κατέθεσαν οι γονείς του 15χρονου μαθητή που έπεσε θύμα άγριου bullying, ζητώντας να επιβληθεί τηλεκπαίδευση στην ομάδα των ανήλικων βασανιστών του παιδιού τους και να τεθούν υπό αυστηρή επιτήρηση.

Η αίτηση που κατέθεσε σήμερα στο Πρωτοδικείο Αθηνών η οικογένεια μέσω του συνηγόρου τους κ. Σπύρου Δημητρίου, θα συζητηθεί στις 3 Μαΐου ενώ και το σχολείο είναι ενήμερο για την εξέλιξη αυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς ζητούν από το Αρσάκειο να υποχρεωθεί να επιβάλει τηλεκπαίδευση στους έξι μαθητές προκειμένου όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν «να μην έρχεται σε επαφή με το ανήλικο τέκνο μας, άλλως να υποχρεωθεί η καθ΄ης να μετακινήσει τους ανωτέρω μαθητές στο Β΄Αρσάκειο Γυμνάσιο. Άλλως να υποχρεωθεί η καθ΄ης να μετακινήσει τους ανωτέρω μαθητές σε έτερο τμήμα της Τρίτης τάξης του Α΄Αρσακείου Γυμνασίου Ψυχικού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε άλλο σημείο οι γονείς ζητούν οι έξι ανήλικοι να προαυλίζονται σε διαφορετικό χώρο έτσι ώστε να μην έρχονται σε επαφή με το παιδί τους. «Να υποχρεωθεί η καθ΄ ής να λάβει μέτρα προκειμένου να μην προαυλίζονται σε κοινό χώρο με το τέκνο μας οι ανωτέρω συμμαθητές του» αναφέρουν χαρακτηριστικά ενώ ζητούν «να υποχρεωθεί η καθ΄ης να ενισχύσει την εποπτεία των ανήλικων μαθητών της». Τέλος, ζητούν «Να διαταχθεί οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο μέσο προκειμένου να αποφευχθούν κάθε λογής εκφοβιστικές πράξεις ή φράσεις ή συμπεριφορές που πληγώνουν και περιθωριοποιούν μαθητές της καθ΄ης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.