Άρτα: Αστυνομικός σκύλος βρήκε παραισθησιογόνο μανιτάρι που καλλιεργούσε φοιτητής

Ο 25χρόνος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Άρτας

Άρτα: Αστυνομικός σκύλος βρήκε παραισθησιογόνο μανιτάρι που καλλιεργούσε φοιτητής

Kρυμμένες ναρκωτικές ουσίες σε σπίτι 25χρόνου φοιτητή πληροφορικής εντόπισαν με τη βοήθεια του αστυνομικού σκύλου, Ζύρα, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Άρτας.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών οι αστυνομικοί για πρώτη φορά κατάσχεσαν ναρκωτικό τροποποιημένο παραισθησιογόνο μανιτάρι που καλλιεργούσε ο 25χρόνος φοιτητής στο σπίτι του και διοχέτευε στην αγορά.

Συγκεκριμένα από τον έλεγχο των αστυνομικών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, 5 κιλά και 819 γραμμάρια καλλιεργήσιμο μύκητα παραισθησιογόνου μανιταριού, με δραστική ουσία ψυλοκυβίνη, 2 κιλά και 595 γραμμάρια σπόρος μύκητα, 2 κιλά οργανική ύλη, 36 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο τρίφτες με υπολείμματα χασίς. Αποξηραμένος καρπός παραισθησιογόνο μανιτάρι με την δραστική ουσία ψιλοκυβινη. manitari_nark-300x169

Υδάτινο διάλυμα σπόρου με τον παραισθησιογόνο μύκητα ψυλοκυβίνη 12,5 ml σε σύριγγα 1 γρ κοκαΐνη και το χρηματικό ποσό τον 1.000 ευρώ. Ο αστυνομικός σκύλος Ζύρα κατά την έρευνα στο σπίτι υπέδειξε στους αστυνομικούς που υπήρχαν κρυμμένες ποσότητες ναρκωτικών, κάνοντας ένδειξη στον σύνοδο αστυνομικό και έτσι εντοπίστηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.