ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άρτα: Διακινητής συνελήφθη με μισό κιλό κάνναβης και κοκαΐνη

Έρευνες πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στα σπίτια και το αυτοκίνητό του

Άρτα: Διακινητής συνελήφθη με μισό κιλό κάνναβης και κοκαΐνη

Με επιχείρηση που εκτέλεσαν το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν στην Άρτα να κινείται με το αυτοκίνητό του έναν αλλοδαπό για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι διακινεί ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης σε χρήστες της ευρύτερης περιοχής.

Σε έρευνες που έκαναν στην κατοχή του, στο αυτοκίνητο και σε δύο σπίτια που χρησιμοποιούσε ο αλλοδαπός, οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά 505,58 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τρία αντικείμενα με υπολείμματα κοκαΐνης, ένα μεταλλικό τρίφτη και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με 400 ευρώ. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, αποθήκευση, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Μέσα σε ηχείο έκρυβε ποσότητες κάνναβης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόνο… μουσική δεν ακουγόταν από το ηχείο που μετέφερε ένας Έλληνας ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου σε μια περιοχή της Ναυπακτίας, το απόγευμα της Μ. Πέμπτης! Στο εσωτερικό του βρέθηκαν κρυμμένα 193 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 3,2 ml άγνωστης ουσίας, η οποία εστάλη για ανάλυση. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.