ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Άρτα: Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 38χρονος πατροκτόνος – «Τον σκότωσα στο σημείο που βρήκατε τη σορό του»

Η σορός του 65χρονου φέρει εκτός από τραύματα που προκλήθηκαν από την πέτρα και δαγκωνιές από άγρια ζώα

Άρτα: Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 38χρονος πατροκτόνος – «Τον σκότωσα στο σημείο που βρήκατε τη σορό του»

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Τετάρτη (27/9) ο 38χρονος καθ’ ομολογίαν πατροκτόνος από την Άρτα, που αγνοούνταν μαζί με τον 65χρονο πατέρα του για έξι ημέρες.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 38χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς πως «τον σκότωσα στο σημείο που βρήκατε τη σορό του».

Ο 38χρονος πατροκτόνος, συνεχίζει να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται και πολλά από τη στιγμή του αποτρόπαιου περιστατικού.

Ο πατροκτόνος εντοπίστηκε από έναν βοσκό μέσα στη στάνη του στην περιοχή της Άνω Σεργούλας στη Φωκίδα. Όταν ο κτηνοτρόφος τον ρώτησε, γιατί βρίσκεται μέσα στο μαντρί του, τότε αυτό τους απάντησε ότι είναι ορειβάτης και χάθηκε, ενώ παράλληλα του ζήτησε τροφή.

Ο βοσκός αμέσως ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές κι όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έφτασαν στο σημείο, κατάλαβαν ότι βρίσκονταν μπροστά σε μια ακόμα οικογενειακή τραγωδία.

Ο 38χρονος μετά από λίγα λεπτά, είπε στους αστυνομικούς όλη την αλήθεια και τους οδήγησε στον αγροτικό δρόμο, όπου έκοψε βίαια το νήμα της ζωής του 65χρονου πατέρα του.

«Πήρα μια πέτρα και τον χτύπησα στο κεφάλι»

Όταν αργότερα μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Άμφισσας σε ερωτήσεις των αστυνομικών για τα αίτια και τις συνθήκες του εγκλήματος, φέρεται να τους είπε τα εξής: «Είχαμε τσακωθεί λίγη ώρα νωρίτερα. Φτάσαμε στο σημείο που σας οδήγησα και βρήκατε τη σορό του κι εκεί τον σκότωσα. Τον σκότωσα γιατί θα το έκανε εκείνος. Πήρα μια πέτρα και τον χτύπησα στο κεφάλι. Ήθελα να προστατεύσω τον εαυτό μου» είπε ο πατροκτόνος.

Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του θρίλερ που διήρκησε έξι ημέρες ξεκίνησε λίγο μετά τις 12:00 χθες, Τρίτη (26/9/2023) το μεσημέρι, όταν εντοπίστηκε ο 38χρονος και οδήγησε τους αστυνομικούς σε έναν αγροτικό δρόμο, 150 μέτρα από την εθνική οδό Αντιρρίου – Ιτέας, όπου άφησε το άψυχο σώμα του 65χρονου πατέρα του.

Η σορός του 65χρονου φέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τραύματα που προκλήθηκαν από την πέτρα και δαγκωνιές από άγρια ζώα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου άντρα, αλλά και θα προσδιορίσει τον χρόνο που άφησε την τελευταία του πνοή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.