ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ασπρόπυργος: 65χρονος Ρομά προσπάθησε να βιάσει 18χρονη

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη

Ασπρόπυργος: 65χρονος Ρομά προσπάθησε να βιάσει 18χρονη

Μια 18χρονη κοπέλα κατήγγειλε την απόπειρα βιασμού της όταν εντοπίστηκε τραυματισμένη τα ξημερώματα (27/3) λίγο μετά τις 3, στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο, από άνδρες της ΟΠΚΕ.

Η κοπέλα έφερε τραύματα στο κεφάλι και στο αριστερό χέρι.

Η 18χρονη, που κινούταν με τα πόδια, κατονόμασε στους αστυνομικούς ως δράστη έναν 65χρονο Ρομά.

Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε πως ο δράστης, προσπάθησε να την βιάσει με απειλές και όταν εκείνη αντιστάθηκε, την χτύπησε με κάποιο αντικείμενο.

Η 18χρονη οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου, μαζί με την 55χρονη μητέρα της.

Από τις έρευνες των αστυνομικών, λίγη ώρα αργότερα στις 4:45 τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο δράστης εντοπίστηκε στη Νέα Ζωή και συνελήφθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.