ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Ασπρόπυργος: Φωτιά σε καταυλισμό Ρομά και στις γραμμές του Προαστιακού

Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Ασπρόπυργος: Φωτιά σε καταυλισμό Ρομά και στις γραμμές του Προαστιακού

Νέες ταραχές έχουν ξεσπάσει σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο οι οποίοι έχουν ανάψει φωτιές και στις γραμμές του Προαστιακού, με αποτέλεσμα τα δρομολόγια της γραμμής Πειραιάς-Κιάτο να γυρνάνε σε προηγούμενους σταθμούς.

Ειδικότερα, πρόκειται για τα δρομολόγια 1324 και 1325 της γραμμής Πειραιάς-Κιάτο του Προαστιακού, τα οποία δεν μπορούν να φτάσουν στον σταθμό στον Ασπρόπυργο λόγω της φωτιάς που έχει ξεσπάσει στις σιδηροδρομικές γραμμές και στον καταυλισμό των Ρομά.

Η ανακοίνωση της Hellenic Train:

Δεν είναι γνωστό, ακόμη, τι θα γίνει με τα επόμενα δρομολόγια της γραμμής. Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη διακοπεί εκτάκτως 8 δρομολόγια λεωφορείων ενώ έχει κλείσει και ο σταθμός του μετρό «Πανεπιστήμιο» από τις 18:00, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ.


Ειδικότερα, τα δρομολόγια που διακόπτονται σε οκτώ λεωφορειακές γραμμές είναι τα εξής:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

723 Φυλή – Ανω Λιόσια
733 Αχαρναί – Ανω Λιόσια
709 Τοπικό Δροσούπολης
712 Αχαρναί (Εργατικές Πολυκατοικίες_ – Ανω Λιόσια (Πανόραμα)
728 Αχαρναί – Αγιος Πέτρος – Αγιος Ιωάννης – Πλάτωμα
749 Οικισμός Γεννηματά – Σταθμός Προαστιακού
752 Αχαρναί – Αγος Ιωάννης – Αγιος Πέτρος
805 Απρόπυργος – Νεόκτιστα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.