ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αστυνομικά μπλόκα για κόντρες στην Λεωφόρο Σχιστού – «Βροχή» τα πρόστιμα

Aφαιρέθηκαν πινακίδες από 42 αυτοκίνητα και ισάριθμες άδειες κυκλοφορίας οχημάτων

Αστυνομικά μπλόκα για κόντρες στην Λεωφόρο Σχιστού – «Βροχή» τα πρόστιμα

Σε 164 ανήλθαν οι παραβάσεις, από τις οποίες 23 σε βαθμό πλημμελήματος, που βεβαιώθηκαν από την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σε 462 ελέγχους οι οποίοι διενεργήθηκαν κατά τις βραδινές ώρες του χθες (14/4) στην περιοχή της λεωφόρου Σχιστού.

Σκοπός των ελέγχων, όπως επισημαίνει η ΕΛΑΣ, είναι η αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και άλλων επικίνδυνων παραβάσεων που οδηγούν σε τροχαία ατυχήματα, διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών και την ομαλή και ασφαλή κίνηση των πολιτών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν ήταν:

– 29 για μη εφοδιασμό με αποτελεσματικό σιγαστήρα

– 23 για στέρηση της προβλεπόμενης άδειας ικανότητας οδήγησης

– 26 για μη χρήση κράνους

– 10 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας

– 12 διότι στερούντο ή είχαν δυσδιάκριτες πινακίδες κυκλοφορίας

– 9 για αδιαφανείς υαλοπίνακες (φιμέ)

– 5 για στέρηση ισχύοντος Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (ΚΤΕΟ)

– 3 για ανασφάλιστο όχημα

– 1 για επικίνδυνη οδήγηση

– 46 λοιπές παραβάσεις

Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν 42 ζεύγη πινακίδων και ισάριθμες άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, καθώς και 15 άδειες ικανότητας οδήγησης και ακινητοποιήθηκαν 23 οχήματα.

Στους ελέγχους συμμετείχαν αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με την ίδια ένταση και σε άλλες περιοχές της Αττικής, που παρουσιάζουν αυξημένη και επικίνδυνη παραβατικότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.