ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αστυνομικοί ελέγχουν αυτοκίνητα για ηχορύπανση – Δείτε βίντεο

Ένα από τα αυτοκίνητα έπαιζε το «Θέλω κότερα του Mad Clip

Αστυνομικοί ελέγχουν αυτοκίνητα για ηχορύπανση – Δείτε βίντεο

Η ΕΛ.ΑΣ προέβη σε ελέγχους αυτοκινήτων με στόχευση την αντιμετώπιση της ηχορύπανσης.

Συγκεκριμένα η ΕΛ.ΑΣ στην σελίδα της στο Facebook, ανάρτησε ένα βίντεο από τους ελέγχους που έκαναν οι αστυνομικοί τόσο σε μηχανάκια, μηχανές για τις εξατμίσεις τους όσο και σε αυτοκίνητα.

Στα αυτοκίνητα μάλιστα, εκτός από τις εξατμίσεις, γίνεται έλεγχος και σε ένα όχημα που είναι «φτιαγμένο» και υπάρχουν ηχεία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ένα από τα αυτοκίνητα που σταμάτησαν οι αστυνομικοί ήταν από εκείνα που είχαν ολόκληρο ηχοσύστημα μέσα με μεγάλα ηχεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τραγούδι που έπαιζε το αυτοκίνητο που επέλεξαν για να γίνει ο έλεγχος  ήταν το «Θέλω κότερα» του Mad Clip.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.