ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αστυπάλαια: Χειροπέδες σε 45χρονο που ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από 15χρονη

Της έστελνε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Αστυπάλαια: Χειροπέδες σε 45χρονο που ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από 15χρονη

Συνελήφθη μετά από καταγγελία που έγινε σε βάρος του, ένας 45χρονος στην Αστυπάλαια, που κατηγορείται ότι έστελνε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου σε ανήλικη μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, βάσει όσων έχουν γίνει γνωστά, η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις διωκτικές αρχές, μετά από καταγγελία που έγινε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από την 15χρονη κοπέλα, με την οποία φέρεται να είχε επικοινωνία ο 45χρονος μέσω εφαρμογής προσωπικών μηνυμάτων σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο άνδρας κατηγορείται ότι έστελνε ερωτικού περιεχομένου μηνύματα στην ανήλικη, από την οποία ζητούσε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της, ενώ φέρεται να της έχει στείλει και εκείνος μία δική του.

Για την υπόθεση μετά την καταγγελία που έγινε από την ανήλικη επιλήφθηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και εν συνεχεία οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Αστυπάλαιας, οι οποίοι το μεσημέρι της Παρασκευής εντόπισαν και συνέλαβαν τον 45χρονο κατηγορούμενο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του συλληφθέντα κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.