ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν κωφάλαλη και δεν έβρισκαν διερμηνέα για την απολογία της

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών που άσκησε εις βάρος της ποινική δίωξη

Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν κωφάλαλη και δεν έβρισκαν διερμηνέα για την απολογία της

Ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονική καθώς οι Αρχές συνέλαβαν μια κωφάλαλη την Τετάρτη για ληστρική κλοπή, από κοινού.

Συγκεκριμένα, η 27χρονη Ρομά έπεσε χθες Τετάρτη (27/3) στα χέρια των αστυνομικών, όταν μαζί με μία 16χρονη και δύο συνεργούς τους, αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης φιάλες ελαιόλαδου κι άλλα προϊόντα από δύο σούπερ μάρκετ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Καθώς λοιπόν η 27χρονη βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα του Κορδελιού δεν κατέστη εφικτό – ελλείψει ειδικού διερμηνέα – να απολογηθεί στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης.

Μάλιστα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών που άσκησε εις βάρος της ποινική δίωξη για ληστρική κλοπή.

Για την απολογία της λοιπόν την λύση έδωσε από την ίδια την 27χρονη, που, μέσω του συνηγόρου της, πρότεινε να παραστεί και να διευκολύνει τη διαδικασία συγγενικό της πρόσωπο που γνωρίζει τη νοηματική γλώσσα, κάτι που τελικώς έγινε δεκτό από τον ανακριτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να αναφερθεί πως οι δικαστικές αρχές της Θεσσαλονίκης σε τέτοιες περιπτώσεις συνεργάζονται με άτομα από ειδικό σωματείο/δομή της πόλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.