ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αταλάντη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 6χρονο παιδάκι που έκανε ποδήλατο

Συνελήφθη ο οδηγός

Αταλάντη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 6χρονο παιδάκι που έκανε ποδήλατο

Θρήνος στην Αταλάντη και την Φθιώτιδα μετά το τροχαίο δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή σε ένα 6χρονο παιδί. Ένα αγόρι που έκανε ποδήλατο και κάτω από συνθήκες που για την ώρα δεν έχουν αποσαφηνιστεί, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο άτυχος μικρός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του. Ο οδηγός του μοιραίου ΙΧ, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου (28/5) λίγο πριν τις 21:30 στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας στο ύψος των ΣΕΑ Αταλάντης, στην επαρχιακή Οδό Σκάλας-Αταλάντης-Τραγάνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες 6χρονος Ρομά που έκανε ποδήλατο παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης αρχικά και στην συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας αλλά δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών από το Ιατρικό προσωπικό άφησε την τελευταία του πνοή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το ilamia.gr, ο 34χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος έρευνα το ΑΤ Λοκρών

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.