ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αχαΐα: Έκλεψαν 7 τόνους ελιές από χωράφι – «Η ζημιά για το κτήμα είναι περίπου 10.000 ευρώ»

«Τις μάζευαν μέρα και βράδυ με προβολείς αυτοκινήτων και με φακούς - Με ρώτησαν αν είναι δικό μου το χωράφι»

Αχαΐα: Έκλεψαν 7 τόνους ελιές από χωράφι – «Η ζημιά για το κτήμα είναι περίπου 10.000 ευρώ»

Τρεις δράστες, κατάφεραν και έκλεψαν από ένα χωράφι στην Αχαΐα επτά τόνους ελιές. Μάλιστα, ο 27χρονος ελαιοπαραγωγός Σπύρος Κατσιμπέρης ο οποίος τους έπιασε επ’ αυτοφώρω μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και δήλωσε πως η ζημιά που υπέστη είναι περίπου στα 10.000 ευρώ.

«Οι ελιές μαζεύονταν μέρα και βράδυ με προβολείς αυτοκινήτων και με φακούς. Το σημείο είναι δύσβατο και δεν υπήρχε κανείς που να μπορούσε να τους δει. Εγώ μόνος μου τους είδα, τους μίλησα και έκανα τον ανήξερο, ότι δεν ήταν δικό μου το χωράφι. Τους χαιρέτησα, τους μίλησα και με ρώτησαν αν είναι δικό μου το χωράφι», ανέφερε.

«Ήμουν ψύχραιμος και πήρα τηλέφωνο κατευθείαν την αστυνομία», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ανέφερε πως «όταν είδαν το περιπολικό που έφτασε έφυγαν από την πίσω πλευρά. Ο ένας από τους τρεις μαρτύρησε και τους άλλους δύο.

Αυτή τη στιγμή έχουν κατασχεθεί 652 κιλά λάδι στο ένα ελαιοτριβείο και 117 στο άλλο. Η ζημιά για το κτήμα είναι περίπου 10.000 ευρώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο ένας είναι από το χωριό Μαζαράκι και ο άλλος από την Κάτω Αχαία, ήρθαν με εντολή τρίτου», είπε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.