ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αχαΐα: Έκλεψαν δέκα τόνους ελιές και τις πούλησαν σε ελαιοτριβεία – Τρεις συλλήψεις

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών

Αχαΐα: Έκλεψαν δέκα τόνους ελιές και τις πούλησαν σε ελαιοτριβεία – Τρεις συλλήψεις

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, εξιχνίασαν τη μεγαλύτερη ως τώρα κλοπή ελαιόκαρπου στη χώρα, συλλαμβάνοντας τρεις από τους δράστες που είχαν ρημάξει δύο ελαιώνες και είχαν πουλήσει πάνω από δέκα τόνους ελιές σε ελαιοτριβεία.

Οι συνολικά οκτώ Έλληνες είχαν δράσει ανενόχλητοι από το απόγευμα της Τετάρτης ως τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν ράβδισαν με την ησυχία τους τις ελιές από δυο αγροτεμάχια σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, μάζεψαν δέκα τόνους και 500 κιλά καρπού και τους μετέφεραν με το αυτοκίνητο του ενός σε δυο ελαιοτριβεία, όπου εξήγαγαν 1.355 λίτρα ελαιόλαδου και το πούλησαν στους ιδιοκτήτες των ελαιοτριβείων αντί 10.840 ευρώ.

Κατά τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί στα ελαιοτριβεία, βρήκαν 652 λίτρα ελαιολάδου και 800 κιλά ελαιοκάρπου τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους και ταυτοποίησαν τρεις από τους δράστες, οι οποίοι εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτη.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι έρευνες συνεχίζονται για να ταυτοποιηθούν και οι άλλοι πέντε συνεργοί τους και να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες κλοπές προϊόντων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.