ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αχαΐα: Νέα στοιχεία για τη μητέρα που έχασε δύο βρέφη σε ένα χρόνο – «Έχει μπλέξει, ακούγεται ότι έκανε χρήση ναρκωτικών»

«Δεν ξέρω τι συνέβη στα παιδιά. Μακάρι να είναι ιατρικό»

Αχαΐα: Νέα στοιχεία για τη μητέρα που έχασε δύο βρέφη σε ένα χρόνο – «Έχει μπλέξει, ακούγεται ότι έκανε χρήση ναρκωτικών»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην μυστηριώδη υπόθεση θανάτου των δύο βρεφών στην Αχαΐα, καθώς η μητέρα της 23χρονης που έχασε τα παιδιά της ανέφερε πως η κόρη της είχε μπλέξει και πιθανολογείται ότι έκανε χρήση ναρκωτικών.

Όπως είπε, η ίδια προσπαθούσε με κάθε τρόπο να βοηθήσει την κόρη της να μεγαλώσει τα παιδιά. «Τα κρατούσα για να πάει να κάνει κανένα μεροκάματο. Τώρα τι μεροκάματο έκανε η Ειρήνη, δεν το ξέρω», ανέφερε αφήνοντας από την αρχή να εννοηθεί πως διατηρεί επιφυλάξεις για όσα υποστηρίζει η κόρη της.

«Δεν ξέρω τι συνέβη στα παιδιά. Μακάρι να είναι ιατρικό. Κρατάω μικρό καλάθι με αυτά που ακούω», ανέφερε στη συνέχεια ενώ όταν ρωτήθηκε τι εννοεί υποστήριξε πως «δεν ξέρω γιατί έχει μπλέξει έτσι η Ειρήνη. Ακούγονται πολλά, ακόμα και ότι έκανε χρήση ναρκωτικών». Σε μία τέτοια περίπτωση, είναι προφανές πως πολλά από τα δεδομένα της υπόθεσης μπορεί να ανατραπούν.

Επιπλέον, η γιαγιά των δύο βρεφών μίλησε και για την απώλεια του δικού τους παιδιού, της αδερφής της 23χρονης δηλαδή, το 2014. Όπως είπε, το κοριτσάκι γεννήθηκε το 2012 και «έφυγε» το 2014. Μαζί με τον θάνατο των δύο βρεφών της κόρης της αλλά και έναν ακόμα ενός βρέφους κοντινής φίλης της 23χρονης συνολικά έχουν φύγει από τη ζωή τέσσερα μικρά κοριτσάκια.

«Το παιδί μου, πέθανε μπροστά στα μάτια μου»

Η 23χρονη από την πλευρά της, συνεχίζει να υποστηρίζει πως δεν είχε παρατηρήσει κάτι ανησυχητικό στα παιδιά της. Ανέφερε ξανά πως έγιναν διαρκείς εξετάσεις στα δύο παιδιά, ενώ φαίνεται πως ερευνάται η πιθανότητα να υπάρχει γονιδιακό ζήτημα με τα δυο βρέφη της 23χρονης.

Η 23χρονη Ειρήνη, μίλησε ξανά στην τηλεόραση του Alpha για την υπόθεση των παιδιών της, αναφέροντας πως δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι το παιδί της πέθανε μπροστά στα μάτια της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό που προκαλεί ερωτήματα, είναι το γεγονός ότι η ίδια αποκάλυψε ένα περίεργο περιστατικό. Όπως είπε, ήταν παρούσα μπροστά στον θάνατο ενός παιδιού φίλη της, με παρόμοιο τρόπο με τον οποίο «έφυγαν» και τα δικά της μωρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.