ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αχαΐα: Πέντε παιδιά άφησε πίσω του ο 51χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο στην Πατρών – Τριπόλεως

Η 19χρονη κόρη του και συνεπιβάτιδα του οχήματος μεταφέρθηκε διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο Πατρών

Αχαΐα: Πέντε παιδιά άφησε πίσω του ο 51χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο στην Πατρών – Τριπόλεως

Ένας νεκρός και μια σοβαρά τραυματισμένη είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εθνική οδό Πατρών – Τριπόλεως, στο ύψος του χωριού Κυδωνιές Βασιλικού στην Αχαΐα.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο νεκρός είναι ο 51χρονος Βασίλης Κωστόπουλος που έμενε στον Δήμο Ερυμάνθου, ενώ η 19χρονη κόρη του και συνεπιβάτιδα του οχήματος μεταφέρθηκε διασωληνωμένη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Το χρονικό

Το αγροτικό που οδηγούσε ο 51χρονος και εκινείτο στο ρεύμα προς Τρίπολη, στο 18ο χλμ της «111», κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες. Από τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης οι επιβαίνοντες εκσφενδονίστηκαν από το όχημα και κατέληξαν στο οδόστρωμα. Το νήμα της ζωής για τον Βασίλη Κωστόπουλο, πατέρα πέντε παιδιών, κόπηκε επί τόπου. Η 19χρονη κόρη του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Ρίου.

Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στην Πάτρα και η σορός του 51χρονου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αναγγελία της τραγικής είδησης έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο χωριό Κάλφα, με την οικογένεια Κωστόπουλου να θρηνεί την απώλεια του 51χρονου και να βιώνει ώρες αγωνίας για τη νεαρή, καθώς οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται κρίσιμες. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ερυμάνθου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.