Πρόκειται για έναν 24χρονο Αλβανό και έναν ακόμη 24χρονο Έλληνα αλβανικής καταγωγής

Δύο άτομα, 24 ετών, συνελήφθησαν για την άγρια, αποτρόπαια και σοκαριστική δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα το βράδυ του Σαββάτου.

Πρόκειται για έναν 24χρονο Αλβανό και έναν ακόμη 24χρονο ελληνοποιημένο Αλβανό , οι οποίοι μαζί με δύο ακόμη Αλβανούς  από την παρέα τους σκότωσαν κυριολεκτικά στο ξύλο τον 42χρονο.

Όλοι τους διασκέδαζαν σε μπαρ στην περιοχή της Ραφήνας, όταν για ασήμαντο λόγο υπήρξε κάποια παρεξήγηση. Τα σενάρια που εξετάζονται είναι δύο. Το ένα είναι να σκούντησε κατά λάθος κάποιον από την παρέα των συλληφθέντων για τη δολοφονία ο άτυχος 42χρονος και το δεύτερο να υπήρξε κάποιο λεκτικό επεισόδιο επειδή από την παρέα των συλληφθέντων πείραξαν κοπέλα στην παρέα του 42χρονου.

Το συμβάν, με οποιαδήποτε αφορμή, έμοιαζε λήξαν. Ωστόσο όταν μισή ώρα αργότερα ο 42χρονος και η παρέα του αποχώρησαν από το μπαρ, τον περίμεναν εκτός οι δύο συλληφθέντες και άλλα δύο άτομα και τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου. Του κατάφεραν χτυπήματα θανατηφόρα με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή λίγο αργότερα. Όπως αποδείχθηκε οι δολοφόνοι είχαν χρησιμοποιήσει και σιδηγογροθιά για να επιτεθούν στον 42χρονο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!