Αυτός είναι ο 50χρονος που έριξε οξύ στην πρώην γυναίκα του – «Το έκανα γιατί είχαμε οικονομικές διαφορές»

Τι φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς όταν τελικά «λύγισε» και ομολόγησε

Αυτός είναι ο 50χρονος που έριξε οξύ στην πρώην γυναίκα του – «Το έκανα γιατί είχαμε οικονομικές διαφορές»

Οι οικονομικές διαφορές ήταν το κίνητρο που ο 50χρονος από την Μεσσήνη επιτέθηκε με οξύ στην πρώην σύζυγό του, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες. 

Η 49χρονη που είναι υπάλληλος καθαριστηρίου στην Ανάληψη του δήμου Μεσσήνης νοσηλεύεται με εγκαύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να σώσουν το μάτι της, όπως σας είχαμε αναφέρει στο pronews.gr.

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά (η γυναίκα έχει άλλα δύο από προηγούμενο γάμο) είχε χωρίσει εδώ και έξι χρόνια και οι σχέσεις τους ήταν τυπικές.

Ωστόσο, εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε η πολύτεκνη μητέρα, το τελευταίο διάστημα έμενε ξανά με τον πρώην σύζυγό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσά τους δεν υπήρχε ερωτική σχέση.

Ο 50χρονος, ο οποίος συνελήφθη στο νοσοκομείο, όταν πήγε να δει σε τι κατάσταση είναι το θύμα του, φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το κίνητρο της επίθεσής του ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχαν.

Λίγες ώρες μετά την φρικτή επίθεση που ξύπνησε μνήμες από την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ο ίδιος επισκέφθηκε την πρώην σύζυγό του στο νοσοκομείο, με στόχο να καλυφθεί. 

Ωστόσο οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν και μετά από πιέσεις, ο ίδιος ομολόγησε το έγκλημα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, και συνελήφθη.

Ο ιδιοκτήτης του καθαριστηρίου στο οποίο εργάζεται η πολύτεκνη μητέρα, ήταν εκείνος που βρήκε την υπάλληλό του μετά από την επίθεση, να ουρλιάζει από τον πόνο ενώ προσπαθούσε να καθαρίσει το πρόσωπό της.

«Εγώ έφτασα μετά από μερικά λεπτά και έτρεξα αμέσως να την βοηθήσω, ο δράστης είχε φύγει. Ήταν σε άσχημη κατάσταση. Είχε ανοίξει το μαγαζί, είχε βρει μια πετσέτα και προσπαθούσε να σκουπίσει το υγρό από το πρόσωπό της. Εκλαιγε πολύ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία να τους ενημερώσω για την επίθεση που δέχτηκε η υπάλληλος και στην συνέχεια ήρθε και ο πατέρας μου που με βοήθησε να την μεταφέρουμε με το αυτοκίνητο μας στο νοσοκομείο. Δεν μου είχε πει ποτέ ότι απειλούταν από κάποιον ή είχε κάποιο πρόβλημα» είπε ο Ιωσήφ Παμπουκτσίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.