ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Blue Horizon – Δικηγόρος συλληφθέντων: «Δεν πέταξαν τον 36χρονο στη θάλασσα – Λύγισε το νύχι του καταπέλτη»

Οι τέσσερις συλληφθέντες κατηγορούνται για ανθρωποκτονία

Blue Horizon – Δικηγόρος συλληφθέντων: «Δεν πέταξαν τον 36χρονο στη θάλασσα – Λύγισε το νύχι του καταπέλτη»

Ο Στέλιος Βουδούρης, δικηγόρος των τεσσάρων συλληφθέντων μελών του πληρώματος του Blue Horizon που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία, σε δήλωσή του, τόνισε πως «δεν πέταξαν τον 36χρονο στη θάλασσα, λύγισε το νύχι του καταπέλτη».

Αξίζει να σημειωθεί πως η δήλωση αυτή, έρχεται την ώρα που τα βίντεο από την προβλήτα του Blue Horizon κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με μέλη του πληρώματος του Blue Horizon να σπρώχνουν τον 36χρονο και εκείνος να πέφτει στη θάλασσα και να πνίγεται.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε: «ούτε διαπληκτισμός υπήρξε ούτε τον πέταξαν στη θάλασσα. Λύγισε το νύχι του καταπέλτη (το κινητό τμήμα του), ο 36χρονος πρώτα ακουμπά το πόδι στην προβλήτα και μετά πέφτει στο λιμάνι. Παραλίγο να πέσει και ο ύπαρχος στη θάλασσα».

Αυτό προκύπτει από τις πρώτες εκτιμήσεις του δικηγόρου των συλληφθέντων, όπως σημειώνει ο ίδιος.

Την ίδια στιγμή, πάντως, οι μαρτυρίες για τον άτυχο Αντώνη, τον βιοπαλαιστή που ήθελε να πάει στην πατρίδα του την Κρήτη συγκλονίζουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 36χρονος Αντώνης ήταν το αγαπητό παιδί του Αγίου Νικολάου. Ο Αντώνης Κ., σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται να ήταν άτομο με νοητική υστέρηση.

Μάλιστα, μάρτυρες τονίζουν πως ο άτυχος 36χρονος ζούσε με τα δύο αδέρφια του και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του Αγίου Νικολάου.

Έκανε διάφορες δουλειές. Ο ίδιος και η οικογένειά του εξυπηρετούνταν από την κοινωνική υπηρεσία του νομού και το κοινωνικό παντοπωλείο.

Άμεσα στην περιοχή που ζούσε ο άτυχος 36χρονος έτρεξαν για βοήθεια και συμπαράσταση άνθρωποι που είχαν μέσα στην καρδιά τους τον άτυχο Αντώνη και την οικογένειά του.

Η κοινωνική υπηρεσία ήταν στο πλευρό τους ενώ φαίνεται πως ένα από τα αδέρφια διακομίστηκε προληπτικά στο νοσοκομείο με κρίσεις πανικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήδη έχει προταθεί η κηδεία του να γίνει δημοσία δαπάνη από τον Δήμο Αγίου Νικολάου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.