ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Blue Horizon: Καπετάνιος σε πλήρωμα λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του 36χρονου – «Καθίστε πίσω μπας και φύγουνε»

Ηχητικό ντοκουμέντο - «Όσο σας βλέπουν εκνευρίζονται αυτοί που είναι από κάτω»

Blue Horizon: Καπετάνιος σε πλήρωμα λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του 36χρονου – «Καθίστε πίσω μπας και φύγουνε»

Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθε μια συνομιλία – ντοκουμέντο από την προσέγγιση του Blue Horizon, στο λιμάνι του Ηρακλείου το απόγευμα της Τετάρτης.

Ειδικότερα, σε αυτό ακούγεται ο καπετάνιος να ζητάει από τους αξιωματικούς να κρυφτούν μέσα στο πλοίο για να μην τους βλέπει ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθεί για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη.

Μάλιστα, ο πλοίαρχος, στο ηχητικό ντοκουμέντο από τις ενδοεπικοινωνίες που καταγράφονται αναφέρει χαρακτηριστικά πως πρέπει να μπουν όλοι μέσα καθώς «όσο σας βλέπουν εκνευρίζονται αυτοί που είναι από κάτω. Πάρτε το χαμπάρι καθίστε πίσω μπας και φύγουνε».

Όλος ο διάλογος:

(ο πλοίαρχος αναφέρεται στο όνομα αξιωματικού)

– Ακούει

– Πες στα παιδιά μου είναι στην πρύμνη δεν θέλω να φαινόσαστε. Πιο μέσα πιο διακριτικά να βλέπεις αλλά να μη φαινόσαστε από κάτω.

(ακούγονται αποδοκιμασίες του κόσμου)

– Εντάξει κάπταιν, θα το ξαναπώ.

– Να πάνε πίσω οι ναύτες, να τραβηχτούν πίσω και αν ακούει και ο αρχικαμαρώτος, όλοι οι δικοί μας με τα άσπρα πουκάμισα να μαζευτούν μέσα.

– Εντάξει κάπταιν. Κύριε Κώστα αν υπάρχει κάποιος από το ξενοδοχειακό, έξω να μπούνε μέσα τα παιδιά. Να μπούνε μέσα.

– Τους έχω βάλει ήδη μέσα όλους. Τους έχω βάλει μέσα.

– Όσο σας βλέπουν εκνευρίζονται αυτοί που είναι από κάτω. Πάρτε το χαμπάρι καθίστε πίσω μπας και φύγουνε.

– Εντάξει κύριε πλοίαρχε.

Attica Group: Παραιτήθηκε ο CEO μετά τη δολοφονία του Αντώνη στο Blue Horizon

Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Group Σπύρος Πασχάλης, μετά τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο Blue Orizon το βράδυ της Τρίτης.

Σε ανακοίνωσή του, το Διοικητικό Συμβούλιο κάνει λόγο για «τραγικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί εντελώς άδικα και με τρόπο αδιανόητο η ζωή ενός νέου ανθρώπου». Σε αυτό το πλαίσιο εκφράζει «την οδύνη του και απευθύνει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συγγνώμη του στην οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντος».

Η εταιρεία δεσμεύεται ότι θα σταθεί δίπλα στην οικογένεια του 36χρονου Αντώνη «με κάθε τρόπο και με όλες τις δυνάμεις» της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, η Attica Group ανακοίνωσε ότι ξεκινά «διευρυμένη και σε βάθος έρευνα και με τη συνδρομή ανεξάρτητων εξωτερικών συμβούλων ώστε να διασφαλίσουμε ότι ποτέ ξανά δε θα παραβιαστούν από κανέναν οι διαδικασίες και τα πρωτόκολλα του Ομίλου μας. Δεσμευόμαστε επίσης ότι τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής, θα αξιοποιηθούν για τις αναγκαίες τομές και αλλαγές, σε όποιο επίπεδο και με όποιον τρόπο χρειαστεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.