ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

«Blue Horizon»: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο περιστατικό – Ο 36χρονος πνίγεται και το πλοίο φεύγει

«Σώστε τον άνθρωπο», ακούγεται να φωνάζει μία γυναίκα

«Blue Horizon»: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο περιστατικό –  Ο 36χρονος πνίγεται και το πλοίο φεύγει

Ένα νέο σοκαριστικό βίντεο βλέπει το «φως» της δημοσιότητας και δείχνει το πλοίο «Blue Horizon» να φεύγει από το λιμάνι του Πειραιά, ενώ ο 36χρονος Αντώνης Καρυώτης πνίγεται στη θάλασσα.

Το σκληρό αυτό βίντεο αναρτήθηκε στο Tik Tok και πιθανότατα το έχει τραβήξει επιβάτης άλλου πλοίου. Το βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τη στιγμή που το Blue Horizon έχει αποπλεύσει από το λιμάνι του Πειραιά και ο άτυχος Αντώνης βρίσκεται στο νερό μετά τον διαπληκτισμό που φέρεται να είχε με μέλη του πληρώματος, τα οποία φέρεται να τον έσπρωξαν.

Στο βίντεο ακούγονται οι φωνές αυτοπτών μαρτύρων. Από αυτές τις φωνές φαίνεται ο 36χρονος Αντώνης να παλεύει αρχικά για τη ζωή του, να παλεύει να κολυμπήσει, όμως λίγο αργότερα οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν και χάνει τις αισθήσεις του.

«Σώστε τον άνθρωπο», ακούγεται να φωνάζει μία γυναίκα. Η τραγωδία με τον νεκρό Αντώνη συνέβη στις 21:50. Το πρώτο βίντεο που διακινήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει ότι μέλη του πληρώματος του πλοίου σπρώχνουν τον άνδρα για να μην επιβιβαστεί στο πλοίο Blue Horizon. Αργότερα συλλαμβάνονται τέσσερα άτομα και συγκεκριμένα καπετάνιος, ύπαρχος, αξιωματικός καταστρώματος και λοστρόμος αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού αλλά και την παράβαση άρθρων του Κώδικα Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου.

Η ανακοίνωση της εταιρείας για την τραγωδία στο Blue Horizon

Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για το περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.