ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Blue Horizon: Νέοι διάλογοι μεταξύ του πληρώματος – «Ποτέ δεν λέμε τι ακούμε και τι βλέπουμε»

«Σε κανέναν παιδιά», λέει μέλος του πληρώματος λίγη ώρα μετά τη δολοφονία του Αντώνη

Blue Horizon: Νέοι διάλογοι μεταξύ του πληρώματος – «Ποτέ δεν λέμε τι ακούμε και τι βλέπουμε»

Στη δημοσιότητα έρχονται νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι μέσα από το πλοίο Blue Horizon της Blue Star, στο οποίο δολοφονήθηκε ο 36χρονος Αντώνης.

Οι διάλογοι αυτοί έρχονται στο φως της δημοσιότητας λίγες ώρες μετά από αυτούς που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και στους οποίους ακούγονται να μιλούν ο ύπαρχος που έσπρωξε τον Αντώνη στο θάνατό του και ο Πλοίαρχος του πλοίου Blue Horizon, αμέσως μετά το έγκλημα.

Σε νέους διαλόγους ακούγονται μέλη του πληρώματος (δεν είναι ακόμα γνωστό ποιοι ήταν) να μιλούν προς τα υπόλοιπα μέλη.

Αυτό που καταγράφεται είναι μια προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος και η επιβολή «ομερτά», ζητώντας τους να μην μιλάνε παραέξω για τα όσα βλέπουν και ακούν στο πλοίο.

«Ένα πράγμα πάντα θα έχετε στο νου. Ποτέ δεν λέμε τι ακούμε και τι βλέπουμε» ακούγεται να λέει κάποιος απ’ το πλήρωμα.

«Και εδώ, σε κανέναν παιδιά, ούτε έξω απ’ το… εντάξει;» ακούγεται να συμπληρώνει άλλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.