ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

«Blue Horizon»: Ο Α.Λύτρας αναλαμβάνει την υπεράσπιση της οικογένειας του 36χρονου – «Είναι ένα αδιανόητο έγκλημα»

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Α.Λύτρα

«Blue Horizon»: Ο Α.Λύτρας αναλαμβάνει την υπεράσπιση της οικογένειας του 36χρονου – «Είναι ένα αδιανόητο έγκλημα»

Ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει την υπεράσπιση της οικογένειας του άτυχου 36χρονου που έχασε τη ζωή του τη νύχτα της Τρίτης (5/9) στο λιμάνι του Πειραιά, όταν μέλη του πληρώματος του «Blue Horizon» τον έσπρωξαν στη θάλασσα.

Ο κ. Λύτρας δηλώνει ότι θα παραστεί στα δικαστήρια στο πλευρό της οικογένειας προς υποστήριξη της κατηγορίας εναντίον όλων των υπεύθυνων.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Ο αδελφός του αείμνηστου Αντώνη που δολοφονήθηκε από υπαλλήλους της ναυτιλιακής εταιρείας που διαχειρίζεται το πλοίο Blue Horizon, οι οποίοι τον χτύπησαν και τον πέταξαν κυριολεκτικά στη θάλασσα ενώ ήταν πάνω στην μπουκαπόρτα του πλοίου που αναχωρούσε από το λιμάνι του Πειραιά προς το Ηράκλειο Κρήτης, μας έδωσε εντολή να παραστούμε προς υποστήριξη της κατηγορίας εναντίον όλων των υπεύθυνων. Πρόκειται για ένα αδιανόητο έγκλημα που δεν το χωρά ανθρώπινος νους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οικογένεια του αδικοχαμένου Αντώνη παρακαλάει όλους τους δημοσιογράφους, αν και αντιλαμβάνεται την υποχρέωση τους για ενημέρωση του κοινού, να μην επικοινωνούν μαζί τους καθότι δεν είναι σε θέση να κάνουν δηλώσεις, δεδομένης της οδύνης τους και της ψυχικής συντριβής στην οποία έχουν περιέλθει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.