ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Blue Horizon: «Ο Αντώνης κατέβηκε για 5 λεπτά να πάει να δει έναν γνωστό του» λέει φίλος του

Γιατί καθυστέρησε ο άτυχος 36χρονος

Blue Horizon: «Ο Αντώνης κατέβηκε για 5 λεπτά να πάει να δει έναν γνωστό του» λέει φίλος του

Είχε πάει να δει έναν φίλο του και γι’ αυτό καθυστέρησε να επιβιβαστεί ο 36χρονος Αντώνης στο δρομολόγιο του Blue Horizon που έμελλε να είναι το τελευταίο του.

Μιλώντας στο Mega, ο καλύτερος φίλος του Αντώνη, Βασίλης, περιέγραψε ότι ο 36χρονος «κατέβηκε για 5 λεπτά να πάει να δει έναν φίλο του».

«Το παιδί είχε κανονικά το εισιτήριό του», ξεκαθάρισε ταυτόχρονα ο Βασίλης, ο οποίος έχει χάσει τα λόγια του, όπως λέει, μετά το τραγικό και άδικο συμβάν.

«Εμείς το μόνο που ζητάμε είναι δικαιοσύνη, να δικαστούν αυτοί οι άνθρωποι», σημειώνει χαρακτηριστικά ο νεαρός.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, κανένας από το περιβάλλον των κατηγορούμενων για την δολοφονία δεν θέλησε να πει συλλυπητήρια για τον τόσο άδικο και απάνθρωπο χαμό του Αντώνη.

Σήμερα ειπώθηκε το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Καρυωτάκη, ο οποίος έχασε την ζωή του όταν το πλήρωμα του Blue Horizon τον απώθησε στα αναταραγμένα νερά του Πειραιά στην προσπάθεια του 36χρονου να επιβιβαστεί στο πλοίο. Ο ίδιος τελικά χάθηκε στη δίνη της προπέλας του πλοίου.

Η οικογένειά του και οι κοντινοί του άνθρωποι αντιμετωπίζουν πλέον μια πραγματικότητα χωρίς τον αγαπημένο τους Αντώνη, με μοναδικό αίτημα την δικαιοσύνη και την τιμωρία των κατηγορούμενων για την δολοφονία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλήθος κόσμου υποδέχθηκε μαζί με τους συγγενείς και τους φίλους το λευκό φέρετρο στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας, στον Άγιο Νικόλαο, τόπο καταγωγής του Αντώνη. Η κηδεία έγινε σε κλίμα βαθιάς οδύνης. Μάλιστα, όπως γράφουν τα τοπικά μέσα, δύο από τα αδέλφια του δεν άντεξαν. Κατέρρευσαν και χρειάστηκε να κληθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τους δώσει τις πρώτες βοήθειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.