ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Bόλος: Συνελήφθη 30χρονος με ψυχολογικά προβλήματα που παρενόχλησε σεξουαλικά δύο νεαρές κοπέλες

Έβγαλε τα γεννητικά του όργανα από το παντελόνι και τα ακούμπησε στο σώμα, του ενός από τα δύο κορίτσια

Bόλος: Συνελήφθη 30χρονος με ψυχολογικά προβλήματα που παρενόχλησε σεξουαλικά δύο νεαρές κοπέλες

Συνελήφθη στο Βόλος ένας 30χρονος με ψυχολογικά προβλήματα καθώς παρενόχλησε σεξουαλικά δύο νεαρές κοπέλες.

Ο 30χρονος που είναι διαταραγμένος, και σύμφωνα με το magnesianews.gr, φέρεται να έφυγε από ψυχιατρική δομή του Νοσοκομείου, όπου φιλοξενείται, έφτασε στο πάρκο, όπου υπήρχε πολύς κόσμος, πήρε από πίσω δύο κοπέλες λίγο πάνω από 18 ετών, έβγαλε τα γεννητικά του όργανα από το παντελόνι και τα ακούμπησε στο σώμα, του ενός από τα δύο κορίτσια.

Όπως ήταν φυσικό, από τις φωνές τους κινητοποιήθηκε κόσμος, τον ακινητοποίησε, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και συνελήφθη.

Χθες το μεσημέρι ο 30χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας, στο πλαίσιο του Αυτόφωρου, δόθηκε εκ νέου εντολή για ακούσια νοσηλεία, προκειμένου να εξεταστεί εκ νέου από ψυχίατρο και θα οριστεί δικάσιμος σε βάρος του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε στα Δικαστήρια και ενώ εξωτερικά δεν έδειχνε σημάδια ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα, ανέδιδε έντονη δυσοσμία, καθώς δεν φαίνεται να τηρούσε την προσωπική υγιεινή και καθαριότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κληθείς να εξηγήσει την πράξη του, απάντησε με ασυναρτησίες, δεν μπορούσε να συνεννοηθεί κάποιος μαζί του και αποφασίστηκε να εξεταστεί εκ νέου από τους ψυχιάτρους .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.