ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

«Δεν ήταν δολοφονία ήταν τροχαίο» λέει ο 27χρονος Αλβανός που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα

«Ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμη. Δεν είμαι δολοφόνος»

«Δεν ήταν δολοφονία ήταν τροχαίο» λέει ο 27χρονος Αλβανός που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα

Ο 27χρονος οδηγός από την Αλβανία ο οποίος τον Νοέμβριο του 2022 παρέσυρε με το αμάξι του και σκότωσε την 20χρονη Έμμα Καρυωτάκη στη Θεσσαλονίκη μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή λέγοντας πως δεν είναι δολοφονία αλλά τροχαίο. 

«Ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμη. Δεν είμαι δολοφόνος, τροχαίο ήταν. Δεν ήταν δολοφονία, ήταν ένα τροχαίο, ήταν λάθος που έφυγα από εκεί. Αυτό που περνάει η μάνα δεν περιγράφεται. Έχει δίκιο σε ότι λέει. Έχει πόνο, μόνο αυτή ξέρει τι περνάει. Είναι πολύ δύσκολο να τους αντιμετωπίσω στο δικαστήριο», σημειώσε.

Ο 27χρονος συνέχισε λέγοντας: «είχα σχολάσει από τη δουλειά και είχα πάει για καφέ… Μου είπε μια κοπέλα να την κατεβάσω μέχρι τα Λαδάδικα και συμφώνησα. Είχε αρχίσει να βρέχει λίγο. Ήμουν σε ένα κόκκινο φανάρι σταματημένος, περίμενα να ανάψει πράσινο και ξεκίνησα… Μετά, σε ένα σκοτεινό σημείο, βγήκε ξαφνικά η Έμμα. Δεν συνέβησαν τα πράγματα όπως λένε. Δεν έβαλα ποτέ όπισθεν.

Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα, ήταν πολύ κοντά».

«Έπαθα σοκ, δεν ήξερα τι να κάνω, δεν μπορώ να το περιγράψω. Όλοι λένε “να καθότανε, να έκανε το ένα ένα ή το άλλο”. Πήρα τηλέφωνο ένα φίλο… ήμουν χωρίς χαρτιά και δίπλωμα.

Του είπα πως χτύπησα έναν άνθρωπο και του ζήτησα να πάρει τηλέφωνο ένα ασθενοφόρο. Έφυγα από εκεί, αγχώθηκα πολύ. Τη αλλη μερα συνειδητοποίησα τι έγινε…

Τρόμαξα, δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Τρόμαξε και η κοπέλα που ήταν μαζί μου. Έτσι ήμουν εκείνο το βράδυ, δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα. Πήγα σε ένα ξενοδοχείο.

Δεν ήξερα πως ήταν τόσο άσχημη η κατάσταση της Έμμας. Πίστευα θα είχε χτυπήσει κανένα πόδι, κανένα χέρι…», κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.