Κάτσε καλά, Θανούλη...

Διάρρηξη με τη μέθοδο του ριφιφί σε φαρμακείο στην Κυψέλη (βίντεο)

Οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν την ταμειακή μηχανή που περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό

Διάρρηξη με τη μέθοδο του ριφιφί σε φαρμακείο στην Κυψέλη (βίντεο)

Στις 03:50 τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/10), ένα φαρμακείο επί της οδού Κύπρου στην Κυψέλη, έχει στόχος διαρρηκτών, οι οποίοι μέσω παρακείμενου κτιρίου προχώρησαν σε ριφιφί.

Οι δράστες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατάφεραν να αποσπάσουν την ταμειακή μηχανή που περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό.

Όταν έφτασαν στο σημείο άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, διαπίστωσαν τη μέθοδο που είχαν χρησιμοποιήσει οι δράστες και αξιοποιώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας επιχειρούν να τους ταυτοποιήσουν και να τους συλλάβουν.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.