ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Διδυμότειχο: 40χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε χωράφι

Το πτώμα του άτυχου άντρα εντόπισε αγρότης πού είχε πάει για γεωργικές εργασίες στην περιοχή

Διδυμότειχο: 40χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε χωράφι

Νεκρός βρέθηκε ένας άνδρας ηλικίας περίπου 40 ετών σε χωράφι ανάμεσα στα χωριά Ασημένιο και Σοφικό στο Διδυμότειχο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι αυτή τη στιγμή, πρόκειται για λαθρομετανάστη. Το πτώμα του άτυχου άντρα εντόπισε αγρότης πού είχε πάει για γεωργικές εργασίες στην περιοχή και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός και έτσι την σορό παρέλαβε γραφείο κηδειών και την μετέφερε στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης από τον καθηγητή Ιατροδικαστικής Παύλο Παυλίδη για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Έχει αποκλειστεί εγκληματική ενέργεια και ο αλλοδαπός φαίνεται πως έχασε τη ζωή του από παθολογικά αίτια.

Το θέμα πάντως ανέλαβε η Ασφάλεια Διδυμοτείχου η οποία ενημερώθηκε από την το Τμήμα Συνοριοφυλακής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.